Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjälle on tarjolla monenlaista apua

Kun tieto koronan vaikutuksista alkoi näkyä yhä selvemmin, niin yrittäjä ja fysioterapeutti Sini Huhtala päätti laittaa lähivastaanottotoiminnan hetkeksi jäihin. Mistään lopettamisesta ei ole kyse, vaan pienestä tauosta.

- En halua vaarantaa omaa tai asiakkaideni terveyttä, joten päätin laittaa yritystoiminnan lähivastaanoton hetkeksi tauolle. Jonkin verran teen etänä fysioterapia- ja valmennuspalveluita, mutta muu toiminta on nyt hetkellisesti jäissä.     

Omaa aikaa
Vastaanoton kiinni laittaminen hetkellisesti ei kuitenkaan tarkoita, että Sini jäisi lepäämään laakereille vaan nyt on aikaa niille asioille, joille ei muuten löytyisi kalenterista aikaa.     
     - Kun tekee pitkää päivää, niin aikaa ei ole juuri jäänyt yritystoiminnan kehittämiseen ja ”ei kiireellisiin” toimistohommiin. Nyt niihin on mahdollisuus.

Apua saa, kun vaan kysyy
Tänä vaikeana hetkenä moni yrittäjä kamppailee esimerkiksi laskujen ja oman toimeentulonsa kanssa. Sini painottaa, että yrittäjällä on monenlaisia kanavia, josta voi saada apua. Yksin ei kannata jäädä murehtimaan.     
     - Esimerkiksi meidän omasta yrittäjäjärjestöstämme saa todella hyvin apua ja neuvoja. Ja toki myös elinkeinotoimistot Kinno ja Cursor auttavat. Kannattaa rohkeasti ja heti kysyä apua.     
     Sini toteaa, että yrittäjän ei kannata jäädä yksin vaan hakea vertaistukea muista yrittäjistä.     
     - Omaa mieltä voi purkaa muiden samassa tilanteessa painivien kanssa ja saada tukea myös sieltä.

 

Liikuntapalvelut Sini Huhtala
Itäristi, Savonkatu 10, 49400 Hamina
040 591 4965
http://fyssarisini.fi/
Yrittäjä: Sini Huhtala