Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kuusaan Mediatalo - Toimi- ja toimistotiloja sekä synergiaa

Vuonna 1955 valmistunut Kuusankosken entinen Poliisitalo heräsi “ruususen unesta” kun se siirtyi viime vuoden lopulla Same-eYes Oy:n omistukseen ja yritys siirsi sinne kaiken toimintansa vallaten käyttöön koko ensimmäisen kerroksen. Uudet toimitilat, työhuoneet ja studiot alkavat olla valmiina.

Kolme kerroksisessa liiketalossa on vuokralla tällä hetkellä kaksi lakitoimistoa sekä terveyden ja hyvinvointialan yrityksiä. Ja lisää vuokralaisia toivotaan. Toinen kerros on vielä tyhjillään ja tarjolla on n. 15m2 huoneita (osa yhdistettäviä) joista löytyvät omat vesipisteet. Vapanaan on myös yksi isompi neljän huoneen kokonaisuus. Huoneistot ovat muuttovalmiita ja sopivat myös aloittaville yrityksille, yhdistyksille ja miksei isommillekin toimijoille joille esteetön pääsy ei ole ehdoton edellytys. Kellarikerroksesta löytyy vuokrattavia lämpimiä varastotiloja. Kiinteistö on vartioitu.

Tarjolla on erinomaisella paikalla Kuusaan sydämessä hyvää tilaa yrittää, paljon pysäköintipaikkoja ja kaikki mainonnan ja markkinoinnin palvelut oven koputuksen päässä.  Vuokrat alkaen 123euroa / kk

 

Kysy lisää: 0400-754 370 tai