Yrittäjän digikoulu | Yrittajat.fi

Etsi

Seminaari

Yrittäjän digikoulu

DIGITAALISUUDESTA UUTTA BISNESTÄ

Tervetuloa yrittäjien digikouluun Kouvolaan 27.4.2017

Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Digikouluja järjestetään ympäri Suomen ja ne ovat täysin maksuttomia. Digikoulu -valmennus tarjoaa uusia ajatuksia liiketoiminnan kehittämiseen sekä uusia menetelmiä ja työkaluja myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen. Valmennus muodostuu avauspuheenvuorosta, tietoiskuista ja käytännönläheisestä workshop toiminnasta.

Valmennukseen osallistuvilta ei edellytetä aiempaa digiosaamista. Ennen valmennuksen alkua kartoitetaan osallistujien toiveita ohjelman tarkemmasta sisällöstä. Kartoituksen tekevät Innokampuksen digilähettiläät.

Kymenlaaksossa Yrittäjän digikoulu järjestetään 27.4.2017 klo 9.00 – 14.00 Kino Kouvossa Kouvolassa (Keskikatu 10).

Ilmoittaudu digikouluun sähköpostilla tai soittamalla 044 989 0877.

Yrittäjän digikoulun käytännön toteutuksesta vastaa Innokampus Oy, nuorten oma ajatushautomo- ja yrityskiihdyttämöverkosto, yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland -kampanjan kanssa. Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville ja ankkuroi digitaalisuuden yritysten, organisaatioiden ja kuntien päivittäiseen toimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Reboot Finlandin takana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Tekes ja Finpro.

Nähdään digikoulussa!