Etsi

Elisan koulutusilta yrittäjille: Ilo irti Office 365 -työkaluista

Elisan koulutusilta yrittäjille: Ilo irti Office 365 -työkaluista

Aika

6.3.2019 | 11:15

Paikka

Oma tietokone
Etäkoulutus

Elisa tarjoaa keskiviikkona 6.3.2019 yrittäjille maksuttoman koulutusillan, jonka webinaareissa kerrotaan yrittäjien kysymistä aiheista, sekä opastetaan esimerkein, miten Office 365 -työkaluja ja ominaisuuksia hyödynnetään käytännössä.

Klo 17.00 Elisa Webinaari: Kerää tietoa ja kehitä - asiakastieto talteen lomakkeella

Asiakastiedon kerääminen ei ole ainoastaan isojen firmojen mahdollisuus. Päinvastoin: se on helppoa ja yksinkertaista myös yrittäjälle. Lomake on näppärä tapa kerätä talteen tieto, jota voit hyödyntää vaikka asiakastyytyväisyyden mittaamisessa tai tapahtuman järjestämisessä. Esimerkkinä palautelomakkeen luominen Office Forms -työkalulla.

Klo 17.30 Elisa Webinaari: Yrittäjän tietoturva – suojaudu yleisimmiltä tietomurroilta

Office 365 -palvelut ovat tietoturvallisia, joten niiden käyttäjänä voit nukkua yösi rauhassa. Joskus parhaitenkin lukittu talo tarvitsee kuitenkin murtohälyttimen. Todennäköisimmin uhka pääsee lähelle sähköpostin välityksellä. Milloin Office 365 -ympäristössä tarvitaan lisäturvaa ja miten sellainen otetaan käyttöön? Esittelyssä Office 365 Advanced Threat Protection.

Klo 18.00 Elisa Webinaari: Hyvästele kuittirumba - paperidokumentit digitaaliseen muotoon

Ei enää katoilevien ja rypistyvien kuittien ja muiden paperidokumenttien pyörittelyä. Varmista, että tieto on tallessa siellä missä pitääkin muuntamalla se digitaaliseksi. Opastuksessa näytämme, miten kuitit siirretään Office Lens -työkalun avulla digitaaliseen muotoon ja toimitetaan suoraan eteenpäin tilitoimistolle.

Tilaisuus on aikataulutettu niin, että voit osallistua samasta linkistä joko koko koulutukseen tai valitsemiisi webinaareihin. Voit siis liittyä kuulolle ja poistua omassa tahdissasi.

Tervetuloa ottamaan selvää, miten saat yrittäjänä ilon irti Office 365 -ympäristöstäsi!

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutusiltaan