Syyskuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu | Yrittajat.fi

Etsi

Syyskuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu

Kymen Yrittäjien verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti käsittelee yrittäjää koskettavia ajankohtaisia asioita yrittäjän näkökulmasta. Tämän syyskuun Yrittäjäviestin teemana on kymenlaaksolainen yrittäjyys ja yrittäjätarinat.

Kymen Yrittäjäviestiä pääsee lukemaan osoitteessa www.kymenyrittajaviesti.fi.

Yrittäjäviestin Kymenlaaksolainen yrittäjyys -osiosta löytyy tietoa Yrittäjän päivän tapahtumista maakunnassa, pk-yritysten suhdannenäkymistä sekä Suomen juhlavuoteen liittyvistä yrittäjien tapahtumista ja hankkeista. Yrittäjätarinoita maakunnasta -osio nostaa esiin kymenlaaksolaisia yrittäjätarinoita eri toimialoilta ja Toimintaa Kymenlaaksossa -osiossa on kuulumisia paikallisyhdistyksiltä ja yhteistyökumppaneilta. Kuvagalleriasta löytyy kuvia tilaisuuksista ja tapahtumista kuten Yrittäjän päivän tilaisuuksista ja nuorten yrittäjien Tilanne päällä -harjoituksesta.

Kymen Yrittäjäviestiin kootaan neljä kertaa vuodessa ajankohtaisia yrittäjiä koskettavia aiheita sekä yrittäjätarinoita. Seuraava Yrittäjäviesti ilmestyy marraskuussa ja siinä tuodaan esiin maakunnan menestystarinoita ja palkittuja yrittäjiä.

Yrittäjäviestin linkki löytyy myös Kymen Yrittäjien verkkosivuilta www.yrittajat.fi/kymi.

Palaute Yrittäjäviestistä on tervetullutta, samoin juttuvinkit. Niitä voi laittaa Yrittäjäviestin toimitukselle osoitteeseen .

Antoisia lukuhetkiä!