Maaliskuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu | Yrittajat.fi

Etsi

Maaliskuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu

Vuoden ensimmäinen Kymen Yrittäjäviesti on julkaistu ja se sisältää tietoa muun muassa yrittäjää koskettavista uudistuksista ja uusista järjestötoimijoista.

Kymen Yrittäjien verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti käsittelee yrittäjää koskettavia ajankohtaisia asioita yrittäjän näkökulmasta. Se julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Tämän maaliskuun Yrittäjäviestin teemana on uudistuminen, uudistukset ja uudet mahdollisuudet.

Kymen Yrittäjäviesti on kaikkien vapaasti luettavissa osoitteessa www.kymenyrittajaviesti.fi.

Yrittäjäviestin Näkyvissä uudistuksia ja mahdollisuuksia -osiossa on tietoa toisen asteen koulutusuudistuksesta, tietosuoja-asetuksesta sekä hankinnoista. Uusia järjestötoimijoita Kymenlaaksossa -osio nostaa esiin paikallisyhdistysten uusia puheenjohtajia sekä Kymen Yrittäjien edustajan Suomen Yrittäjien alla toimivassa osaamisen valiokunnassa. Toimintaa ja tapahtumia alueella -osiossa on tulevia tapahtumia sekä kuulumisia paikallisyhdistyksistä.

Yrittäjäviestin linkki löytyy myös Kymen Yrittäjien verkkosivuilta www.yrittajat.fi/kymi.

Verkkojulkaisussa voi liikkua joustavasti osioiden välillä ja alkuun pääsee klikkaamalla Kymen Yrittäjäviesti -logoa sivun yläreunassa.

Palaute Yrittäjäviestistä on tervetullutta, samoin juttuvinkit seuraaviin julkaisuihin. Niitä voi laittaa Yrittäjäviestin toimitukselle osoitteeseen .

Antoisia lukuhetkiä!