Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoa tukirahoituksesta ja ilmastonmuutoksesta Vellamossa 9.4.2019

Laaja verkosto kymenlaaksolaisia maaseututoimijoita järjestää Merikeskus Vellamossa Kotkassa tiistaina 9.4. klo 9-15 Maaseutufoorumin. Tilaisuuden alussa yrittäjille esitellään Maaseuturahaston tukimahdollisuuksia aamukahvin merkeissä. Loppupäivän ajan kuullaan asiaa ilmastonmuutoksesta.

Infoa yritystukimahdollisuuksista, myös haminalaisille yrittäjille

Päivä alkaa klo 9.00-9.45 aamukahvilla, jossa yrittäjille tarjotaan tuhti paketti infoa Maaseuturahaston yritystukimahdollisuuksista. Tukea voi saada yrityksen perustamiseen, kehittämiseen tai laajentamiseen. 2000-35 000 euron välille sijoittuva tuki on haettavissa vuoden 2020 loppuun asti.

Tuen hakeminen on mahdollista suurelle osaa haminalaisia yrityksiä: lähes koko Hamina kuuluu rahoituksen piiriin, aivan torin ja Raatihuoneen ympäristöä lukuun ottamatta. Kaakkois-Suomessa tukirahaa on vielä paljon jaettavana, joten tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua.

Lue lisää Maaseuturahaston yritystuista Haminassa

Tietoa ilmastonmuutoksesta

Itse Maaseutufoorumissa ovat päivän aikana puheenvuorossa mm. YLE:n meteorologi Joonas Koskela, Kotkamills Oy:n teknisen asiakaspalvelutiimin päällikkö Eveliina Lukkarinen ja Etelä-Suomen Merikalastajain Liiton toiminnanjohtaja Teemu Tast. Merikeskus Vellamon aulassa on myös esittelypisteitä, joissa voi tutustua päivän aiheeseen ja laskea oman hiilijalanjälkensä.

Maaseutufoorumin järjestävät Leader Sepra, ELY, MTK, Kymenlaakson Kesäyliopisto, Kymenlaakson Kylät ja Pohjois-Kymen Kasvu.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 2.4. mennessä osoitteessa tästä linkistä.

tai Kymenlaakson Kesäyliopistoon puh. 044 747 8501.

Tilaisuus ja aamukahvi ovat maksuttomia. Lounas on mahdollisuus nauttia omakustanteisesti Merikeskus Vellamon ravintola Laakongissa.

Katso foorumin ohjelma