Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kouvolan Yrittäjät

 

Kouvolan Yrittäjät on aktiivinen toimintaympäristön kehittäjä ja vaikuttaja,

johon kuuluu tällä hetkellä 500 jäsenyritystä.

Kouvolan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen vaikutuskanavan kunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen

 Jäsenyritykset hyötyvät monipuolisista, paikallisista (Kouvolan Yrittäjät), alueellisista (Kymen Yrittäjät) ja valtakunnallisista (Suomen Yrittäjät) jäsenpalveluista ja eduista.

Kouvolan Yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä muiden yrittäjyyttä edistävien tahojen kanssa ja sitä kautta parantaa yrittämisen edellytyksiä Kouvolassa.

Yhteisenä tavoitteena on, että menestyvien yritysten määrä ja kirjo kasvavat kansainvälistyvässä ja vetovoimaisessa Kouvolassa.

Toiminnallaan yhdistys yhteistyökumppaneineen tukee yrittäjyyttä Kouvolassa mm. toimimalla jäsentensä linkkinä verkostoitumiseen, kouluttautumiseen, kansainvälistymiseen ja yritystoiminnan kehittämiseen.

Yhdistyksen hallituksessa vaikuttaa 14 idearikasta jäsentä, joilla kaikilla on erilaiset yrittäjätaustat. Hallituksen jäsenet ovat motivoituneita toiminnan kehittämiseksi omilla vastuualueillaan ja ottavat mielellään vastaan jäseniltä tulevaa palautetta, toiveita ja ehdotuksia jäsentilaisuuksiin ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyen.

Tule mukaan toimintaan – liity jäseneksi!

Liity yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta:

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi