Etusivu > Kymen Yrittäjät > Kouvolan Yrittäjät > Kouvolan Yrittäjät > Jasentiedottaminen > Hankinta Asiamies

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Käynnissä olevia hankintoja

Miten löydän julkiset hankinnat?

Mercell Hankintavahti on uusi hakupalvelu. Ottamalla yhteyden hankinta-asiamieheen, saat maksuttoman kokeilun 31.5.2019 saakka. Tämä siis ainoastaan hankinta-asiamiehen kautta, ei rekisteröitymällä Mercellin sivuilla. Hankintavahti-palvelun avulla yritykset voivat etsiä julkisia hankintoja (EU-, kansalliset ja pienhankinnat) ja niitä koskevia tarjouspyyntöjä liiteasiakirjoineen. Voit vapaasti muokata hakuprofiiliasi ja saat tiedot toimialasi kannalta tärkeistä hankintailmoituksista ja tarjouspyynnöistä suoraan sähköpostiisi. Palvelu kerää ainoana Suomessa tiedot myös kynnysarvojen alle jäävistä tarjouspyynnöistä.

HILMA, TED ja muut julkiset lähteet

Räätälöity hankintavahti

Kaikkien julkaistujen tietojen rikastaminen

Kattavat pienhankintatiedot sadoista eri lähteistä

Monipuoliset työkalut hakuprofiilin ylläpitämiseen

Mercell Update -sähköpostin

Markkinoiden laajin hankintatietokanta vapaassa käytössä

Veloitukseton asiakaspalvelu

Palvelun reaaliaikaiset seurantatiedot

Mahdollisuus kilpailuttaa omia kertahankintoja järjestelmässä

Julkisia hankintailmoituksia ja tarjouspyyntöjä julkaiseva Hankinta-asiamies.fi-palvelu lakkaa vuodenvaihteessa, kun uusi Mercell Hankintavahti aloittaa toimintansa. Kymenlaaksossa hankinta-asiamies.fi-palveluun rekisteröityneet yritykset siirretään uuteen palveluun, joka on vanhoille käyttäjille maksuton 31.5.2019 asti. Tämän jälkeen yritykset tekevät omat sopimuksensa Mercellin kanssa.

Uusille käyttäjille, jotka liittyvät palveluun hankinta-asiamiehen kautta ennen 31.3.2019, Hankintavahti-palvelun kokeilu on myös maksuton toukokuun 2019 loppuun. 

Lisätietoja hankinnoista:

Melkko Marita

Hankinta-asiamies

+358 20 615 5039