Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uusia jäseniä

Tässä julkaistaan uusien jäsenten omat yritysesittelyt (1500 merkkiä/max.), jotka voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kouvolan@yrittajat.fi, n.kuuden kuukauden sisällä liittymisestä.

Funktionelli Oy – Ympäristöinsinööri palveluksessasi

Elina Toimela on moniosaaja, jonka pääalaa ovat ympäristö- ja turvallisuusasiat sekä johtamistaidot. Tekninen osaaminen ja yhdistyskentän tuntemus yhdistettynä yrittäjyyteen tarjoaa paljon mahdollisuuksia; neuvontaa, työpajoja, valmennusta, auditointeja ja koulutuksia.

Suomen hallitus haluaa tehdä maastamme kiertotalouden edelläkävijän, toteuttamistapoja on paljon! Myös ilmastotalkoisiin osallistuminen on helppoa, kun ammattilainen opastaa eteenpäin. Yhteiskuntavastuuta on mahdollista toteuttaa monin tavoin. Työturvallisuuden kehittäminen luo aina säästöjä yritykselle. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, jolloin organisaatio menestyy myös paremmin. Tarjoan myös työturvallisuuskorttikoulutuksia yritysten omilla toimipaikoilla joustavasti.

Tutustu paremmin osaamiseen: funktionelli.fi ja tilaa ilmainen tutustumiskäynti!

puh. 050 5989 137

 

Maarit Kemppinen – Terveys & Hyvinvointi

Yritykseni tarjoaa monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia edistäviä terapioita ja terveystuotteita.

Tässä haluan nostaa esille BEMER®-hoitolaitteet, jotka sopivat niin kotiin kuin työpaikalle. Yrittäjän omaan hyvinvointiin, henkilökunnan käyttöön esim. erityiseen hyvinvointi pisteeseen, missä päivän aikana voi käydä ottamassa palauttavan hoidon, yrityksen avainhenkilöille, hoitolaitoksiin.

BEMER® on ainoa markkinoilla oleva kohdennetusti mikro verenkiertoon vaikuttava fysikaalinen terapialaite. Sillä on EU:ssa voimassa oleva lääketieteellisen laitteen sertifiointi luokassa IIa. BEMER® on luokituksensa mukaisesti kotikäyttöön soveltuva, turvallinen itsehoitolaite. Sertifioinnin saaminen on vaatinut vankan tutkimusnäytön vaikutuksista. BEMER-laitteissa käytetty hoitava signaali on maailmanlaajuisesti patentoitu.

Erityisen hyvin voin suositella terapiaa henkisesti tai fyysisesti stressaantuneille, toipilaille ja ikääntyville.

Palautumisen kannalta oleellista on, miten hyvin keho pystyy siirtymään päivän aktiivivaiheesta lepovaiheeseen. Tästä linkistä pääset lukemaan artikkelin siitä miten palautumista ja suorituskykyä voidaan parantaa uusin keinoin.  https://bit.ly/2Q4OUrU
 

BEMER®-terapialaitteen voi ostaa omaksi tai vuokrata testikäyttöön ennen ostopäätöksen tekoa. Laitteen voi vuokrata myös tiettyä tarvetta varten.

Neuvon, opastan ja pidän huolen siitä, että saat laitteestasi parhaan mahdollisen hyödyn, myös yrityskäytössä.

Voi hyvin!

Maarit Kemppinen

BEMER Medical Partner
040 779 79 88

https://kemppinen.bemergroup.com
www.maaritkemppinen.fi

 

Tmi E. Lönnroth on loppuvuodesta 2017 perustettu kouvolalainen yhden naisen kotipalvelu- ja puutarhuriyritys. Yritys tarjoaa pääosin ikääntyneille apua arkeen. Kotipalveluita ovat mm. siivous, asiointiapu, ruoanlaittoapu ja ulkoilutus. Yritys on rekisteröitynyt myös Kouvolan kaupungin yksityiseksi palvelutuottajaksi, joten se voi tarjota palveluja asiakkaille myös ns. sosiaalihuoltopalveluna.

Puutarhurin palveluita ovat mm. pihan hoitotyöt, istutustyöt ja puutarhaneuvonta, joka onkin oivallinen ja edullinen vaihtoehto pihasuunnitelmalle. Neuvontakäynnillä käsitellään asiakasta askarruttavia asioita ja ongelmakohtia pihalla. Neuvonnassa saa apua esim. uusien istutusten suunnitteluun, omenapuiden leikkaukseen tai kasvien hoitoon ylipäänsä. Yrittäjä on koulutukseltaan mm. puutarhuri.

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Varsinkin kotipalveluissa pitkä ja luottamuksellinen asiakassuhde tukee ikääntyneen asiakkaan toimintakykyä ja omassa kodissa asumista.

Tmi E. Lönnroth/ Elisa Lönnroth

044 776 4444

www.eloelli.fi

Pihasuunnittelu PuutarHanne tarjoaa pihasuunnittelua ja neuvontakäyntejä omakoti-, rivitalo- ja mökkipihoihin toimialueenaan Kymenlaakso, Päijät-Häme, Etelä-Karjala, Etelä-Savo ja Itä-Uusimaa.

Olen viheralan puutarhuri Hanne Lehtonen ja toimin Pihasuunnittelu PuutarHannen yrittäjänä. Juureni ovat syvällä mullassa kaakkoissuomalaisilla peruna-, porkkana- ja sipulipelloilla, Vehkalahdella. Yritykseni on toiminut vuodesta 2012 alkaen Toivakasta käsin ympäri Keski-Suomea ja Etelä-Savon puolella. Loppuvuodesta 2017 Pihasuunnittelu PuutarHanne siirtyi perheemme muuton myötä Korialle, lähemmäs juuriani.

Tavoitteenani alusta alkaen on ollut tarjota pihasuunnittelupalveluita ruohonjuuritasolla yksityispihoissa ja sytyttää innostusta puutarhan tarjoamiin antimiin, muutoinkin kuin vain suuhun pantaviin. Haluan kannustaa tekemään itse, jokaisen omien mahdollisuuksien raameissa. Entisenä fysioterapeuttina painotan suunnittelussa esteettömyyttä – elämä on joskus yllätyksellistä ja suunnitteluvaiheen pienillä valinnoilla voi vuosien saatossa olla hyvinkin suuri painoarvo.

Pihoja suunnitellessani otan huomioon paitsi pihan kauneuden ja pihan omistajalle rakkaiden kasvien tuoman mielihyvän, niin myös sen, että pihasta tulisi mahdollisimman helppo hoitaa ilman turhia työvaiheita. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla, mutta minun tehtäväni on varmistaa, ovatko ne toteuttamiskelpoisia.

Tavataan pihoissa ja puutarhoissa!

Hanne Lehtonen p. 0500 359130

www.puutarhanne.fi

 

Valmennus Mielessä Oy on yhden naisen yritys, joka tarjoaa vuorovaikutustaitojen koulutusta, työhyvinvointikoulutusta, mielen valmennusta ja hypnoosia.

"Olen Sanna Koskela ja erityisalaani on kehonkielen tulkinta, sanaton viestintä ja vaikuttaminen"

Hypnoosin tekeminen on toisen ihmisen ”lukemista” ja mieleen vaikuttamista ja opetankin koulutuksissani myös hypnotisoijan keinoja ihmisten lukemiseen. Näistä taidoista on erityisesti hyötyä mm. myynti-, esimies- ja hoitotyössä sekä asiakaspalvelussa.

Ihmiset ovat koko ajan vuorovaikutuksessa ja ihmisten suurimmat ongelmat liittyvät juuri siihen, että he eivät ymmärrä toisiaan. Olen ensimmäiseltä ammatiltani viittomakielen tulkki ja huomasin, että jos ei osaa lukea sanatonta viestintää, on väärinymmärrysten riski suuri. Tässä digitaalisessa maailmassa ihmisten vuorovaikutustaidot rapistuvat. Minä haluan olla auttamassa, että ihmiset ymmärtäisivät toisiaan ja siksi haluan jaksaa erityistaitojani myös muiden hyödynnettäviksi.

Sanna on toiminut kouluttajana vuodesta 2014 lähtien ja Valmennus Mielessä Oy on perustettu tammikuussa 2017. Toimisto sijaitsee Kouvolassa Ässätornissa, mutta Sanna kiertää kouluttamassa ympäri Suomea.

www.valmennusmielessa.fi

'); // --> ">

P. 044-301 9231

Moto-Vesku Oy on aloittanut toimintansa Kouvolassa kesäkuussa 2012. Perustimme yrityksen oman harrastuksen innoittamana tarkoituksena yhdistää harrastus ja työ. Koska moottoripyörän hankkiminen ja ylläpitäminen vakuutusmaksuineen tulee hintoihinsa, kannattaa harkita moottoripyörän vuokraamista, jos ajokilometrejä kesän aikana kertyy vähän.

Meiltä löytyy moottoripyöriä vuokralle joka makuun niin uusille motoristeille kuin kokeneemmille kuljettajille. Moni aikaisemmin moottoripyöräilyä harrastanut on saanut uuden kipinän hienon harrastuksen pariin käytyään verestämässä muistojaan ja ajotaitoaan vuokrapyörällä.

Järjestämme asiakkaiden toivomusten mukaan ikimuistoisia merkkipäivä-, eläkkeellelähtö- ja polttariajelutuksia sopivalla kalustolla. Meiltä ostetulla lahjakortilla sen saajan voi yllättää iloisesti. Tarjoamme asiakkaillemme myös lämmintä moottoripyörien talvisäilytystilaa sekä järjestämme tarvittavat huollot ja korjaukset talven aikana.

Vuokraamme myös hyvin varusteltuja matkailuautoja ympäri vuoden. Meiltä voi vuokrata myös isoja kuomullisia peräkärryjä erilaisiin tarpeisiin.

Mottomme on: meillä on joustava palvelu ja reilu peli

 

Kouvolan Höyrypesu on Moto-Vesku Oy:n aputoiminimi. Aloitimme toimintamme syksyllä 2012. Yrityksemme on tuonut Kouvolaan uudenlaisen pesupalvelun, joka helpottaa yksityisten sekä yritysten arkea. Pesemme tehokkaalla höyrypesumenetelmällä autojen istuimet ja lattiamatot. Parasta perinteisiin pesumenetelmiin verrattuna on se, että auto on ajettavan kuiva heti pesun jälkeen. Pesemme höyryllä myös asuntoautot ja vaunut, pakettiautojen, pikkubussien sekä kuorma-autojen penkit ja sisätilat. 

Höyrypesu tuo verrattoman avun koteihin. Pesemme höyryllä sohvat, kalusteet ja matot. Höyrypesu jättää pinnat lähes kuiviksi. Verhoiluja ja mattoja voidaan käyttää pian pesun jälkeen ilman pitkiä kuivumisaikoja. Tuomme tarvittaessa liikkuvan pesupalvelun kotiin.

Mottomme on: jos se on likaa, se lähtee.

Meidät tavoittaa Kouvolasta Korjalankatu 20,

netistä www.motovesku.fi , www.kouvolanhoyrypesu.fi

sähköpostilla

tai puhelimitse 045 256 4290 / 045 129 1880