Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Elisa

Kaupallinen yhteistyö
Lappilaisia yrittäjiä palveleva Kirsi-Maria auttaa yrittäjiä löytämään itselleen oikeat sopimukset, alennukset ja palvelut yritystoiminnan vahvistamiseksi Elisalta. Yksi näistä yritysasiakkaista on Jari, joka on hyödyntänyt Elisan palveluja yritystoiminnassaan jo usean vuoden ajan.
Kaupallinen yhteistyö
Topbox Oy on suomalainen ravintoloiden ja baarien ulkotarjoiluratkaisuja myyvä yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2014. Kun Topboxin tiedonhallintaa suunniteltiin, oli alusta alkaen selvää, että käyttöön otettaisiin Office 365 -ympäristö. Kasvuhaluisen tiimin viestinnän kulmakiveksi on muotoutunut Microsoft Teams -työkalu.
Kaupallinen yhteistyö
Tavoitteena on auttaa yrittäjiä menestymään digitalisaatiota hyödyntäen. Käytännössä hyödyt konkretisoituvat usein 1-2 vuoden kuluttua yrittäjän digiteosta.
Kaupallinen yhteistyö
Kun asiakas tulee vahinkoa kärsineen autonsa kanssa Raahen Autopeltiin, hän odottaa hyvää palvelua, asiantuntevaa apua ja sujuvaa tiedonkulkua. Näitä samoja asioita Raahen Autopelti Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Sarkkila odottaa työtä nopeuttavalta ja helpottavalta Elisa Toimisto 365 -pilvipalvelulta.
Kaupallinen yhteistyö
Kannettava tietokone on yrittäjän ja yrityksen työntekijöiden liikkuva toimisto, jolla työt hoituvat missä vain. Erilaiset käyttötarpeet määrittävät, mikä laite on kullekin käyttäjälle paras. Tämän kannettavan tietokoneen valintaoppaan avulla osaat tehdä juuri sinun tarpeisiisi sopivimman valinnan.
Kaupallinen yhteistyö
Webinaareissa tavoitteena on yrittäjien tietotason kasvattaminen ja tuoda esiin tähän hetkeen osuvia ratkaisuja. Tarjolla käytännön vinkkejä siitä, miten erilaisilla sovelluksilla voi oikaista mutkia yrityksen arkirutiinien hoidossa.