Etsi

YPY – anteeksi siis mikä?

Olen taas lukenut monia hyviä kirjoituksia järjestömme merkityksestä ja toimimisesta luottamushenkilönä isossa joukossamme. Viimeisimpänä luin Jenni Rutosen blogikirjoituksen, joka alkoi pohtimiselle jos Yrittäjäjärjestöä ei olisi. Onneksi Jenni itsekin kauhistuneena jätti sen vaihtoehdon pohtimisen lyhyeen! Työmme on tärkeää ja parhaan tuloksen saavutamme yhdessä tekemällä, niin me luottamushenkilöt, kuin meidän osaava henkilöstökin.

Lapin Yrittäjien varapuheenjohtajana voin ylpeänä todeta, että meillä on erittäin ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö. Heidän ansiostaan myös meidän yrittäjien osallistumisen järjestötoimintaan on helpompaa. Keskitynkin tässä kirjoituksessa enemmän heihin, kuin meihin yrittäjiin.

Toimitusjohtajamme Pirkka Salo on luotsannut meitä eteenpäin taidokkaasti myös haastavimmilla hetkillä. Hallitusten vaihtuessa yhteinen sävel tekemiseen on säilynyt kokoajan. Kerttu Peltoniemi on hoitanut järjestösihteerin tehtävät erittäin sitoutuneesti ja henkilökohtaisesti huolehtien asioitten hoitumisesta.

Ennen uusimpia vahvistuksia, tehdään vielä pieni vilkaisu myös taaksepäin. Minna Miettusesta tapahtumakoordinaattorina on erittäin hyvät muistot. Minnan lähtö yrittäjäksi oli ainoa hyväksyttävä syy päästää hänet pois. Samoin yrittäjänä ja luottamushenkilönä jatkaa hienon uran tehnyt Martti Kankaanranta.

Kaikki tähän asti mainitut osoittaa valintojemme onnistuneen mainiosti ja yrittäjähenkisyyttä löytyvän. Samalla tiellä olemme myös jatkaneet: yhteyspäälliköksi valittu Mervi Saukko on hoitanut vaativan leiviskänsä erittäin hyvin. Ei ole helpoin juttu luotsata muiden tehtävien ohessa paikallisyhdistystemme ja aluejärjestön viestintää. Uusimpana vahvistuksena hankinta-asiamies Susanna Keskinarkaus on vakuuttanut myöskin ammattitaidollaan ja sitoutumisellaan. Tämä parivaljakko palkittiin toimihenkilöpäivillä Hämeenlinnassa. Mahtavaa! Onnittelut vielä kerran.


Elokuussa toimihenkilöpäivillä kunniakirjan saivat Lapin Yrittäjien yhteyspäällikkö Mervi Saukko viestinnästä ja Susanna Keskinarkaus Yammerin monipuolisesta käytöstä. Yhteishenki tiivistyy Pyhän jyrkässä rinteessä

Kesäpäivillä Pyhällä oli loistava tilaisuus tutustua paremmin myös Susannaan. Nappasimmekin Mervin kanssa tietämämme metsästävän eräilijän mukaan Pyhätunturin valloitukseen. Nousimme ainoina huipulle suoraan rinnettä pitkin. Kukahan muuten kuvasi suoritustamme järkkärillä? Haluaisimme saada edustuskuvat itellekki - varsinkin kun kuvaaja pyysi vielä poseeraamaan myös kasvot kameraan päin. Ilmianna siis itsesi!


Jyrkässä rinteessä sädekehät rapistuu ja oikeat luonteet tulee paremmin esille, toteaa Lapin Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Kelahaara hankinta-asiamiehelle Susanna Keskinarkaukselle. Rinteen vaativuudesta huolimatta yhteinen taipaleemme jatkui puuskuttaen ja nauraen huipulle asti. Aina ei tarvitse puhua asiaa, vaan on hyvä puhua myös asioiden vierestä. Taisimmepa tehdä niin useampaan otteeseen tuolla reissulla. Yhdessä tekeminen lisää yhteenkuuluvuutta, jolla on suuri merkitys arjessa kun ajamme yhdessä yrittäjien asiaa.

Kiitos tärkeästä työstänne nyt ja jatkossa!

Yrittäjien Parhaaksi Yhdessä!Yhteistyöterveisin,
Jari Kelahaara
Lapin Vuokramies
Lapin Yrittäjät vpj.

Jari Kelahaara

Lapin Vuokramies
Lapin Yrittäjät vpj.
Yrittäjäyhdistyksen toiminnassa mukana oleva aktiivi, verkostoituja ja monialayrittäjä