Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenedut

Lapin Yrittäjien jäsenenä saat rahallisia alennuksia eri tuotteista ja palveluista sekä maksutonta lakineuvontaa yli sadalta eri alan asiantuntijaltamme. Löydä alta kaikki rahaakin arvokkaammat jäsenetumme ja hyödynnä ne heti.

Alueelliset ja valtakunnalliset jäsenedut

Lapin Yrittäjien jäsenenä saat tuntuvia alennuksia useista tuotteista ja palveluista sekä valtakunnallisesti että alueellisesti.

Neuvontapalvelu

Lapin Yrittäjien jäsenenä saat neuvontaa yli sadalta eri alan asiantuntijaltamme valtakunnallisesti ja kymmenistä toimistoista alueellisesti.

Valtakunnallinen neuvontapuhelinnumero on 09 229 222, ja se toimii arkisin klo. klo. 8-20. 

Lapin alueen lakineuvojien yhteystiedot löydät täältä. 

Muut edut

Yrityshaku Synergia

Pst, kaikki Yrittäjäjärjestön jäsenyritykset julkaistaan Suomen Yrittäjien Yrityshaussa, Yrityshaku Synergiassa. Näkyvyyden saavat ne yritykset, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojen näkymiseen internetissä. Yrityshaku Synergia on Suomen Yrittäjien tuottama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun sisältö perustuu Yrittäjäjärjestön jäsenrekisteriin.

Puuttuvatko sinun yrityksesi tiedot Yrityshausta? Voit muokata yrityksesi tietoja kirjautumalla sisään. 

Yritys-Suomi Talousapu

Lapin Yrittäjät tekee yhteistyötä valtakunnallisen Yritys-Suomi Talousavun kanssa. Palvelu ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia pk-yrityksiä ja yrittäjiä niin velkajärjestelyissä, yrityssaneerauksissa kuin yritystoiminnan mahdollisessa lopettamisessa. 

Yritys-Suomi Talousavun puhelinnumero on 02950 24880, ja se palvelee arkisin klo 9-16. Neuvonta on soittajalle maksutonta.