Etusivu > Lapin Yrittäjät > Lapin Yrittäjät > Jasenedut Ja Palvelut

Etsi

Alueelliset edut

Suomen Yrittäjien valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi Lapin Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen seuraavat alueelliset edut.

Tuntuvia alennuksia Norwegianin lennoista sekä ilmainen Fast Track -palvelu kaikkiin varauksiin. Sopimus on voimassa kaikilla Suomen kotimaanlennoilla sekä Helsingistä Tukholmaan, Kööpenhaminaan, Osloon ja Lontooseen lennettäessä. Lisäksi talvisesonkina lennetty Rovaniemi-Lontoo kuuluu sopimukseen. Varaukset on mahdollista tehdä joko matkatoimiston- tai Norwegianin yritysportaalissa. Lisätietoja tarjotuista eduista sekä etujen aktivointi: 
 

VIESTINTÄPALVELUT

Elisa tarjoaa useita rahanarvoisia etuja Lapin Yrittäjien jäsenille myös vuonna 2018. Ajantasaiset edut löydät osoitteesta www.elisa.fi/yedut. Elisa Yritysten verkkokaupassa www.elisa.fi/verkkokauppa asioit silloin, kun sinulle sopii. Henkilökohtaista palvelua saat varaamalla ajan paikalliseen Yrittäjäpalvelupisteeseemme www.elisa.fi/ajanvaraus tai soittamalla Yrittäjäasiakaspalveluumme 010 19 13 19 (ark. 8:00-16:30, pvm/mpm).

___________________________________________________________________

MUUT EDUT

Metrotukun Kemin ja Rovaniemen yksiköt tarjoavat Lapin Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenille asiointimahdollisuutta tukuissa Suomen Yrittäjien jäsenkorttia näyttämällä, ilman yrityskohtaista asiakastiliä. 

Jäsenetuna Lapin Yrittäjien jäsenet saavat tuoteryhmäalennuksina 5 % kaikista tukun tuoteryhmistä, pois lukien tupakka-, nikotiini- ja alkoholituoteryhmät, ilta- ja aikakauslehdet ja kampanjatuotteet. Kampanjatuotteet on mainittu erikseen tuotteen kohdalla. Tuotteen kampanja-aika on mainittu etiketissä ja on väritykseltään oranssi.

Jäsenyritykset saavat tuoteryhmäalennukset jäsenyystodistusta vastaan. Jäsenedun saamiseksi jäsenen tulee näyttää Rovaniemen Pikatukussa (Aittatie 2, 96100 Rovaniemi) ja Kemin Pikatukussa (Raidekatu 7, 94100 Kemi) asioidessa Suomen Yrittäjien jäsenkorttia.

Tuoteryhmäalennukset lasketaan tuotteiden perushinnasta. Kampanja-tuotteet ovat voimassa kampanjahinnoin.

Jäsenetu koskee sekä uusia että olemassa olevia Metro-pikatukun asiakkaita. Tämän edun saa jäsenedulle varattuun asiakasnumeroon jäsenkorttia näyttämällä. Etua ei voida yhdistää muihin asiakasnumeroihin.

 

________________________________________________________________