Etusivu > Lapin Yrittäjät > Lappi > Lappi

Etsi

Tekijäklubi

Tekijäklubin työryhmä 2019:

Eliisa Lintula (pj.)

 

Henna Nurminen

HHR Business Oy, 38 vuotta, Rovaniemi

Miksi olen yrittäjä: Yrittäjyys ei ole ollut minulle mikään itsestään selvyys missään vaiheessa, mutta yrittäjyys on antanut minulle mahdollisuuden työllistää itse itseni. Tärkeintä yrittäjäksi lähtemisessä oli minulle tutun yrittäjän sparraus ja tuki sekä totta kai oman puolisoni tuki. Olen yrittäjä toisaalta sattuman kautta ja toisaalta vankan päätöksen myötä.

Juha Alhainen

SSEP Finland Oy, 35 vuotta, Rovaniemi

Yritykseni tarjoaa sähkösuunnittelu, -valvonta, -asiantuntija, -tarkastus ja koulutuspalveluita. Asiakkaitamme ovat niin sähkönjakeluverkko-, voimalaitos-, teollisuus- ja teknologiateollisuuden yritykset kuin kunnat, taloyhtiöt ja vakuutusyhtiöt.
 

Ryhdyin yrittäjäksi, koska halusin hyödyntää kokemustani ja vankkaa koulutustaustaani sekä tehdä asioita hieman eri tavalla kuin yleisesti alallamme. Aluksi yritystoiminta oli sivutoimista, mutta saatuani jatko-opinnot päätökseen, muuttui yrittäminen hyvin nopeasti päätoimiseksi. Ensimmäisen työntekijän palkkasin vuonna 2017 ja nyt yrityksessä työskentelee jo neljä työntekijää itseni lisäksi.

Onnistumisen tunteita saan erityisesti, kun näen nuorien ja osaavien työntekijöidemme oppivan ja kehittyvän työssään. Työkohteemme ja -tehtävämme eivät ole helpoimmasta päästä, joten haasteita riittää kokeneemmallekin tekijälle. 

Tommi Uusimäki  
Liisa Koivisto
 
 
Heljä Pitkänen  
Katariina Maaninka   
Milla Saarela  

 

 

Liity Facebookissa Tekijäklubi -ryhmäämme niin kuulet ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa!

 

Lue artikkeli: 
Lapin Yrittäjien lanseeraama Tekijäklubi kokoaa nuoret ja nuorekkaat yrittäjät yhteen – ”Yksi plus yksi on kaksi, eli yhdessä olemme enemmän”
Lapin Yrittäjien uusi työryhmä nuorten yrittäjien asialla - "Työryhmän monialaisuus on rikkaus!"