Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lapin Hankintaseminaari 2019

Lapin Hankintaseminaari 2019

Aika

8.5.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Rovaniemi

Hinta

Maksuton
Seminaari

KeyNote Speaker on Suomen ainoa löytöretkeilijä Pata Degerman! Pata tulee Rovaniemelle kertomaan riskien ottamisesta pohjoisissa olosuhteissa; innovaatioista tuntemattomaan valmistumisessa ja hankintaprosesseilla on yhteistä etenkin valmistelun tärkeydessä ja yhteistyön keskeisyydessä. Hyvää hankintaa ei voida tehdä yksin kuten vaativiin olosuhteisiinkaan ei lähdetä seikkailemaan yksin. Pata Degerman on tottunut kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua. Tätä samaa halutaan myös Lapin hankintoihin.

Katja Kaunismaa Kideveltä esittelee hankintaoppaan, johon on koottu konkreettisia esimerkkejä alueellista elinvoimaisuutta vah- vistavista hankinnoista ja käytännön opastusta PK- yritysmyönteisten hankintojen toteuttamiseen. Hankintaoppaan on toteuttanut PTC Services Oy.

Tiina Talala Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiltä on KEINO muutos- agentti, joka auttaa julkisia hankkijoita kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen kehittämisessä. KEINOn tavoitteena on auttaa hankintayksiköitä jakamaan avoimesti tietoa omista kokemuksistaan, edistää julkisen hankinnan aktiivista käyttöä johtamisen välineenä ja lisätä kestävyystavoitetta. Tiina kertoo julkisista hankin- noista johtamisen välineenä.

Sanna-Kaisa Kaikkonen työskentelee hankintakoordinaattorina Lapin keskussairaalan laajennushankkeessa. Laajennushankkeessa Sanna-Kaisan vastuulla on tilaajan hankinnat. Sanna-Kaisa esittelee hankintaseminaarissa Lapin ensimmäisen allianssikilpailutuksen ja kertoo hankintojen toteuttamisesta Rovaniemen suurimmassa rakennusurakassa.

Jussi Pyykkönen PTC Serives Oy:stä esittelee miten hankintadataa voidaan hyödyntää päätöksenteossa. Hankintojen hallitseminen edellyttää tietoa hankintojen määristä, arvoista, tyypeistä ja riskeistä. Jussi avaa millaista aineistoa hankintatalouden johtaminen edellyttää ja millaisia tuloksia vaivannäkö mahdollistaa.

Lapin hankinta-asiamies Susanna-Sofia Keskinarkaus auttaa päivittäin sekä yrittäjiä että hankintayksiköitä laadukkaiden hankintojen toteuttamisessa. Susanna-Sofia kertoo millaisista haasteista Lapin kunnat ja yritykset ovat kuluneen vuoden aikana raportoineet ja miten maakunnan hankintaosaamista on edistetty. Markkinavuoropuhelujen käymisen tärkeys korostuu hankintojen monimutkaistuessa ja useat kunnat ovat havainneet, että hankintaohjeiden lisäksi koko hankintaprosessi kaipaa sparrausta.

Maksuton seminaari järjestetään Rovaniemellä keskiviikkona 8.5.2019 klo 9 - 16. Verkostoitumisen mahdollistamiseksi tapahtumaa ei tällä kertaa striimata!


Tulostettava esite PDF iconTÄSTÄ!

 

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.
Mahdollisia peruutuspaikkoja voit kysellä