Etsi

Emergency banner

Hankintojen Fuck Up night 5.11.2019

Hankintojen Fuck Up night 5.11.2019

Aika

5.11.2019 | 14:00

Paikka

Rovaniemi

Oletko koskaan hiljaa mielessäsi rukoillut, että kunpa kukaan ei valittaisi hankintapäätöksestä? Oletko miettinyt, että tekisin kyllä monta asiaa toisin jos nyt lähtisin toteuttamaan kilpailutusta? Oletko sopimusaikana toivonut, että kriteerit olisivat olleet erilaiset? Oletko markkinaoikeuden ratkaisun jälkeen miettinyt, että olet prosessin aikana viisastunut hurjasti? Oletko kuvitellut olevasi yksin hankintapäänsärkyjen kanssa?

KAIKKI MOKAAVAT!

Tule Hankintojen Fuck Up -iltaan tapaamaan toisia epätäydellisiä kavereita. Illan aikana tutustutaan muutamaan ”ei menny niinku Strömsössä” -kilpailutukseen ja todetaan, että näistähän opittiin enemmän kuin sadasta liukuhihnahankinnasta.

Tilaisuudessa palkitaan Lapin hankintaGURU - eli henkilö, joka on rohkeasti lähtenyt toteuttamaan julkista hankintaa tarve eikä seuraukset edellä!

Keynotepuhujana kansainvälisesti palkittu mainosvalokuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija Jere Hietala!

Jeren mukaan elämän kuuluukin olla kuin sydänkäyrä, ylös ja alaspäin kulkevaa luonnollista liikettä. Tasainen on usein yhtä kuin kuolema, ellei tämä ole tarkoituksenmukaista, haettua.

Hietala inspiroi oman elämänsä esimerkein taistelemaan onnistumisen ja tavoitteiden saavuttamisen puolesta.

Jeren kameran edessä on ollut lukuisia maailmantähtiä, kuten: 50 Cent, Conan O’Brien, Kimi Räikkönen, NHL ja NBA-tähtipelaajat, sekä monet valtion päämiehet.Kuvauksen lisäksi, hän on toimitusjohtaja/suuromistaja Tailorframe Oy:ssä, jonka hän luotsasi ensimmäisenä operatiivisena vuotena lähes neljännesmiljoonan liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi ja innovaatiokilpailu Think Ink:in kolmanneksi.

Rovaniemellä Jere Hietala muistuttaa meille, ettei virheiden tekeminen ole vaarallista!

Tarjolla lappilaisia tapaksia ja rentoa seuraa. Ilmoittaudu heti - paikkoja ensimmäiselle 30!

ILMOITTAUDU HANKINTOJEN FUCK UP -ILTAAN TÄÄLLÄ.

Faktat:

Aika: 5.11.2019 

Paikka: Rovaniemi

Lisätietoja:

Susanna-Sofia Keskinarkaus

Lapin hankinta-asiamies & KEINO muutosagentti

p. 044 509 0277

 

Iltapäivän järjestävät:

Pst, ilmianna oma hankintamokasi ( ) ja voita illallislahjakortti Roka Kitchen & Wine Bariin sekä liput Rovaniemen Teatterin Cabaret-näytelmään!