Etsi

Sisällöllä lisää sydämiä

Sisällöllä lisää sydämiä -mediavalmennus

Sisällöllä lisää sydämiä -mediavalmennus

Aika

23.1.2020 | 13:00 - 16:00

Paikka

Mainostalo Teippari

Hinta

Maksuton

Vinkkejä yrityksesi digisisällöntuotantoon maksutta!

Onko yritykselläsi pystyssä somekanavat, mutta kuvat uupuvat? Entäpä oletko jo lisännyt muutamia kuvia, mutta et ole niihin tyytyväinen? Kenties valotus ei toimi, kuva on heilahtanut tai otos on napattu väärästä kuvakulmasta? Onko kuvaamisen lisäksi mieleenpainuvien tekstien kirjoittaminen, videoiden tuottaminen tai visuaalisen ilmeen päivittäminen hukassa? Ei hätää - nyt pääset hiomaan sisällöntuotantosi kuntoon yhdessä media-alan ammattilaisten kanssa Kemissä 23.1. klo 13:00-16:00!

Sisällöllä lisää sydämiä -mediavalmennuksessa Lapin Kansalta tulevat media-ammattilaiset opastavat, miten saat rakennettua yrityksesi ilmeen kuntoon sisällöntuotannon keinoin. Päivän aikana käydään läpi konkreettisia valokuvausvinkkejä sekä sitä, miten kuvatuista otoksista pystyy rakentamaan yritykselle selkeän visuaalisen ilmeen verkossa. Visuaalisen ilmeen lisäksi opitaan teksisisältöjen luomista - millaisia tekstejä verkkosivuille kannattaa lisätä, miten toimiva artikkeli kirjoitetaan ja millaiset tekstit toimivat digissä.

Kuvaus- ja kirjoitusvalmennuksen ohella käydään läpi muutama seuraavista teemoista: videokuvaus, podcastit, bannerimainokset, somesisällöt tai hakukoneoptimointi. Haluamme rakentaa mediavalmennuksen sisällön vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, joten nyt pääset vaikuttamaan valmennuksen sisältöön myös itse! Mediavalmennuksen ilmoittautumisvaiheessa voit halutessasi äänestää, mitkä edellä mainituista teemoista haluaisit käytävän valmennuksessa läpi. Valitsemme eniten ääniä saaneista teemoista muutaman, joihin raudanlujat ammattilaiset antavat vinkkejä.

Rikas sisältö, hyvät kuvat ja osuvat tekstit palvelevat asiakasta, jäävät mieleen ja saavat asiakasta painamaan tykkää-nappia. Ilmoittaudu siis heti mukaan mediavalmennukseen - paikkoja on ainoastaan ensimmäiselle 15 henkilölle. Ilmoittautuminen loppuu 17.1. perjantaina. Valmennus on avoin kaikille, sinun ei tarvitse olla Yrittäjien jäsen tullaksesi mukaan.

Ilmoittaudu mukaan mediavalmennukseen 17.1. mennessä täällä.

Sisällöllä lisää sydämiä -mediavalmennukseen mahtuu mukaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 17.1. tai heti paikkojen täytyttyä. Osallistuminen on maksutonta.