Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Innot

Yrittäjyys
Pellon Yrittäjiin kuuluva tavaraliikenteen tiekuljetusyritys, Kuljetus Kunnari Oy, perustettiin monessa mielessä haasteelliseen aikaan: tuolloin alta kolmikymppiset tulevat yrittäjät olivat tahoillaan kokopäivätöissä, ja pariskunnalla oli vuoden vanha lapsi. Myös kuopus oli pian syntymässä. Kaikesta kuitenkin selvittiin lähipiirin ja yrittäjäjärjestön kullanarvoisella tuella.
Työ- ja elinkeinoministeriön ohjaama KEINO-osaamiskeskus (Motiva, Kuntaliitto, Hansel, VTT, SYKE, Business Finland ja Sitra) auttaa hankintayksiköitä kestävien ja innovatiivisten hankintojen toteuttamisessa. Alueelliset muutosagentit toimivat osaamiskeskuksen paikallisena yhteyspisteenä tuoden hankintayksikön käyttöön koko verkoston osaamisen, asiantuntemuksen ja työkalut. Lapin hankinta-asiamies Susanna-Sofia Keskinarkaus, Lapin Yrittäjät on valittu Lapin KEINO muutosagentiksi.
Yrittäjyys
Lapin Yrittäjät kannustaa lappilaisia yrittäjiä oman paikkakunnan vireyden, vetovoiman ja volyymin vahvistamiseen. Yksi keino siihen on paikallisten ihmisten ja etenkin nuorten työllistäminen yrityksen leipiin. Siihen kekoon myös tervolalainen, Vaihtoykköset Oy:n yrittäjä Miika Pallari on laittanut kortensa.
Yrittäjyys
Yrittäjät ovat koko Lapin maakunnan kantava voima. Mitä tulee alueen yrityskentän tulevaisuuden näkymiin, nousevat keskiöön etenkin nuoren polven yrittäjät. Se tiedetään myös Lapin Yrittäjissä, jossa nuoria yrittäjiä kannustetaan verkostoitumaan ja pitämään pintansa pohjoisilla lakeuksilla. Tsempistä on saanut osansa myös Lapin Yrittäjiin kuuluvaa JAG-Yhtiöt Oy:ta varmalla otteella luotsaava Jari Anttonen.