Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

kuntabarometri

Elinkeinopolitiikka on tärkeässä asemassa ja yrityspalveluita sekä infrastruktuurin hoitoa pidetään parhaiten hoidettuina osa-alueina Lapin kunnissa, selviää Suomen Yrittäjien teettämästä Yrittäjien kuntabarometrista. Kokonaisuutena Lapin kuntien tilanne on kuitenkin heikentynyt edellisestä kyselystä, joka tehtiin vuonna 2018. Lapin sijoitus maakuntien kesken on 11. Kuntabarometrin yhteydessä kuntia on arvioitu tulosten perusteella keskenään ja Lapissa parhaat arviot yrittäjiltä saa Ylitornio.
Toimitko yrittäjänä, joka vastasi kuntabarometriin kevään aikana tai oletko median, kunnan tai muiden sidosryhmien edustaja ja haluat tietää, miten lappilaiset yrittäjät ovat arvioineet yrittämisen edellytyksiä omassa kunnassaan? Tule kuulemaan vastaukset Yrittäjien kuntabarometrin 2020 Lapin alueen tulosten julkistamistilaisuuteen 10.6. klo 10-11!
Kunta
Antaako kuntasi hyvät valmiudet yrittää? Tule antamaan kallisarvoinen mielipiteesi kuntabarometriin, josta käy ilmi, mitkä asiat toimivat ja mitä pitäisi muuttaa. Vastausten perusteella kunnat saavat tärkeää palautetta toiminnastaan suoraan yrittäjiltä ja me yrittäjäjärjestönä tietoa siitä, mihin asioihin meidän tulee vaikuttamistyössä keskittyä.