Etusivu > Asiasanat

Etsi

lapin yrittäjät

Yrittäjyys
Ulkomaalaisten määrä on kaksinkertaistunut Suomessa 2000-luvulla, ja luku näyttää kasvavan. Tänään päästetään maahanmuuttajayrittäjien verkoston verkostopäällikkö sekä verkostossa toimiva lappilaisyrittäjä kertomaan, miksi maahan muuttaneita on tärkeää kannustaa yrittäjyyden polulle, ja mitkä ovat tämän taipaleen suurimmat plussat.
Yrittäjyys
Sallalainen Saara Vilminko hyppäsi ulos oravanpyörästä, opiskeli kosmetologiksi ja perusti kotikuntaansa kauan kaivatun kauneushoitolan. Lapin Yrittäjiin kuuluvan Kauneushoitola Taika-Pinkin yrittäjä kertoo, mistä kaikki alkoi, miten kaikki tapahtui ja mitä vuoden vanhalle yritykselle kuuluu nyt.
Hyvinvointi
Kesälomakausi alkaa olla lusittu, ja hellehatut sekä sandaalit heitetty kaappiin. Näin ainakin joillakin – mitenkä on yrittäjien laita? Painetaanko hommia niska limassa niin, ettei kesällä, tai muulloinkaan, ole aikaa edes vetää sandaaleja jalkaan – saatikka pitää lomaa? Tänään päästetään kaksi Lapin Yrittäjien jäsentä vastaamaan asiaan.
Yrittäjyys
Lapin imago pelkkänä talvimatkailun airuena joutuu todelliseen tulikokeeseen, kun kolme Lapin Yrittäjiin kuuluvaa matkailualan rautaista ammattilaista pohtii, miten Lapin matkailusta saataisiin ympärivuotisesti kannattavaa ja miten siitä voivat hyötyä niin yrittäjät, kunnat kuin koko maakunta.