Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

lapin yrittäjät

Yrittäjyys
”On hienoa jakaa jotain sellaista, joka on itselle aidosti tärkeää.” Kun Riitta Raekallio-Wunderink ja Stefan Wunderink kiehauttavat Levillä nokikahvit nuotiolla, sitä seurataan parhaimmillaan tuhansilla ruuduilla ympäri maailmaa. HaliPuu Pocket Forest -yrityksen päätuote piilee suomalaisessa petäjässä. Menestyksen luomisessa auttaa Yrittäjien laaja työkalupakki ja toisten yrittäjien tuki.
Vaalit
Jos kotikulmillasi ei olisi yrityksiä, mistä ostaisit ruoat? Kuka korjaisi autosi? Mistä tulisivat ne verotulot, joiden avulla rahoitetaan kunnan järjestämisvastuulla olevat palvelut kuntalaisille? Lapin Yrittäjien puheenjohtajan suusta pulppuaa teräviä kysymyksiä, mutta hänellä on vastauskin valmiina.
Järjestö
I ♥ Meri-Lappi -yhteistyöteemalla Keminmaan Yrittäjät haluaa kannustaa alueen yrityksiä yhä tiiviimpään ja hedelmällisempään yhteistyöhön. Alueen yritysten ja eri toimijoiden välistä tietoisuutta toistensa palveluista halutaan lisätä ja yhteistyötä kehittää toimivammaksi. Myös kuluttajia kannustetaan valitsemaan mahdollisimman usein merilappilainen palveluntarjoaja tai kivijalkakauppa.
Omistajanvaihdokset
Lapin Yrittäjät tarjoaa nyt matalan kynnyksen omistajanvaihdospalvelua yrityksen myymistä ja ostamista suunnitteleville lappilaisille. Palvelun tiimoilta käynnistyy helmikuussa myös kaikille avoin, maksuton asiantuntijawebinaarisarja myyjille ja ostajille. Ääneen pääsee asiantunteva joukko omistajanvaihdoksen ammattilaisia - pääpuhujana on Henkka Hyppönen.