Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

korona

Korona
Useat paikalliset yritykset helpottavat tuotteiden ja palveluiden ostamista viemällä liiketoiminnan osittain tai kokonaan verkkoon. Kivijalkamyymälöiden hiljentyessä tai ollessa kokonaan kiinni, kuluttajille halutaan tarjota mahdollisuus tehdä ostoksia ja tukea yrityksiä kotoa käsin.
Korona
Koronakriisissä jokainen päivä on uusi ja erilainen. Taistoa käydään ihmisten ja terveyden puolesta myös taloudessa, jonka korjaamiseen on tarjottu ennennäkemättömiä lääkkeitä. Elämä jatkuu, joten katseet on käännettävä eteenpäin taudista huolimatta.
Yrittäjyys
Tiedotusvälineiden poikkeustilanteen uutisointi voi masentaa ja lamauttaakin tekemistä. Meillä yrittäjillä on nyt kuitenkin tärkeä aika pysyä aktiivisina. Nyt on aika tukien kartoittamiseen ja hakemiseen, uuden innovointiin ja toiminnan kehittämiseen. Nyt on aika sekä suunnitella että katsoa tulevaan. Noustaan kriisin yläpuolelle ja tarkastellaan kokonaiskuvaa.
Hallituksen eilisen koronasuosituksen mukaisesti päätimme peruuttaa tulevat kuusi järjestämäämme tapahtumaa. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme lämpimästi tilaisuuksia kohtaan osoittamaanne mielenkiintoa. Kerromme tapahtumien uudet ajankohdat tilanteen normalisoiduttua.