Etsi

Rovaniemen Yrittäjät

Tulossa: 

Kaipaatko apukäsiä kesäksi? 

VMP Pikaduuni -kesätyökampanja kampanja toteutetaan jo viidennen kerran Rovaniemellä. Kampanjan kautta on mahdollista työllistää paikallinen 16-17 vuotias nuori helposti yritykseen tai omaan perheeseen. Nuoret ovat aikaisemmin työskennelleet yrityksissä muun muassa asiakaspalvelun, toimistotyön, somemarkkinoinnin, ravintola-alan sekä kiinteistöhuollon parissa. Kotitalouksissa nuoret ovat esimeriksi siivonneet sekä hoitaneet lapsia. Pikaduuni hoitaa puolestanne yhtä laskua vastaan kaikki työnantajan velvollisuudet ja näin osaltaan pyrkii madaltamaan työllistämiseen liittyvää mahdollista kynnystä. Kattavampi informaatio kampanjastamme löytyy osoitteesta www.pikaduuni.fi

 

 

 

TERVETULOA ROVANIEMEN YRITTÄJIEN SIVUILLE

 
Rovaniemen Yrittäjät on alueella toimivien yrittäjien ja yksityisessä omistuksessa olevien yritysten yhdistys, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla.

Kun liityt yrittäjäyhdistykseemme, pääset mukaan vaikuttamaan ja nauttimaan koko järjestöketjun rahanarvoisista eduista ja maksuttomista asiantuntijapalveluistamme.  

Edustamme jo lähes tuhatta yrittäjää, joten verkostoitumismahdollisuuksia on runsaasti. Voit myös osallistua Suomen Yrittäjien tapahtumiin, kuten alueellisiin, maakunnallisiin tai valtakunnallisiin yrittäjäpäiviin, joissa tapaat mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Paikallisyhdistyksemme keskeisimpiä tavoitteita ja tehtäviä:
 
  • vaikutamme kunnalliseen ja seudulliseen päätöksentekoon elinkeinopolitiikan kysymyksissä. Tavoitteenamme on luoda yrittämiselle mahdollisimman hyvät olosuhteet Rovaniemen seudulla
  • tiedotamme yksityisen yritystoiminnan merkityksestä ja toimintaedellytyksistä alueellamme
  • järjestämme kokouksia ja esitelmätilaisuuksia
  • huolehdimme jäsenkuntamme virkistys- ja vapaa-ajantoiminnasta
  • kokoamme yksityisen yrittäjäkunnan kiinteäksi ammatilliseksi yhteenliittymäksi
  • suoritamme muut keskusliiton ja aluejärjestön yhdistyksellemme antamat tehtävät
Lapin Yrittäjillä on aluejärjestönä vahva vaikuttajan rooli Lapissa.
 
Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan.
 

Tähän joukkoon yrittäjän kannattaa kuulua!
 

Esko Määttä 
Rovaniemen Yrittäjät ry
Hallituksen puheenjohtaja