Etsi

Tapahtumakalenteri

3.4.2019 Kevätrekry

 

Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut, Ohjaamo ja Lapin TE-toimisto järjestävät Kauppakeskus Revontulessa ke 3.4 klo 14-16 kevätrekryn. Messutyyppinen rekrytointitapahtuma on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

 

Tapahtumassa pääsee tapaamaan kasvokkain ison joukon työnhakijoita lyhyessä ajassa.  Tapahtumaa markkinoidaan sekä työttömille työnhakijoille että opiskelijoille. 

 

Ilmoittautumiset tapahtumaan ma 18.3. mennessä:   / 040 670 5158

 

 

23.4.2019 Myynti-iltamat 

Myynti-iltamat-kiertue teemalla “Myynnin pelko on konkurssin alku” saapuu Rovaniemelle 23.4.2019 klo 15.30 alkaen!

Myyntikuiskaaja ja markkinoinnin apumies Pasi Rautio auttaa sinuakin katsomaan myyntitaitojasi toisesta näkökulmasta. Myytpä kuluttajille, yrityksille tai työnkuvasi ei mielestäsi edes sisällä myyntiä, tämä ilta on juuri sinulle. Ilmainen kolmen tunnin koulutus antaa sinulle välineet kehittää myyntitaitojasi, oletpa ottamassa siinä ensiaskeleita tai jo tallannut salkku kainalossa pidempään. Ilta on kaikille avoin ja maksuton. 

Aikataulu:15.30 Kahvia ja verkostoitumista16.30 Koulutus, osa I18.00 Tauko18.30 Koulutus, osa II20.00 Verkostoitumista20.30 Tilaisuus päättyy

Aiheet:

Miten myynti on muuttunut, oletko sinä?Millaisia myyjiä tarvitaan ja kenet digitalisaatio tappaaMyyjän ydintaidot 2019Asiakas ei ole aina oikeassa, mutta asiakkaan tunne onMiksi Penaa ei mutterin nousukulma kiinnosta, mutta Maijaa kyllä.Vetovihjeet tuloksen tuplaamiseen. 

Tapahtuma on avoin kaikille ja osallistujille täysin maksuton valtakunnallisten kumppanien ja paikallisten järjestäjien ansiosta. Illan tarjoaa Elo, Fennia, Millpoint, Pihlajalinna ja paikallisena järjestäjänä Rovaniemen Yrittäjät.Voit vielä ilmoittautumisen jälkeen muokata tietojasi, saat vahvistuksen, lipun ja linkin tietojen muokkaukseen sähköpostiisi. Laita sähköposti talteen, sillä liput tarkistetaan tapahtuman ovella.Esteiden sattuessa muista aina peruuttaa ilmoittautumisesi. Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan, mutta et saavu paikalle etkä peruuta ilmoittautumistasi ennen tapahtumaa, sinulle lähetetään 50 euron lasku. Peruuttaminen onnistuu tällä hetkellä vain sähköpostitse osoitteeseen .

Myynti-iltamat siis Rovaniemellä 23.4.2019 kello 15.30 – 21.00. Ilmoittaudu heti: https://myynti-iltamat.fi. Kiertueen vierailun mahdollistavat Fennia, Työeläkeyhtiö Elo, Millpoint, Pihlajalinna sekä Rovaniemen Yrittäjät.  

 

 

 

1.5.2019 RolloVappu, Angry Birds -puisto, klo 11.00 - 16.00 

 

 

Perinteinen Rovaniemen Yrittäjät ry:n järjestämä RolloVappu tulee jälleen 1.5.2019! Paikalla jälleen kaikille lapsille ja lapsenmielisille kivaa koko perheen ohjelmaa ja mukavaa tekemistä. Ohjelmassa mm. maksuton karuselli, musiikkia sekä hattaraa ja muuta purtavaa pikkurahalla. 

 

Tarkempi ohjelma päivittyy kevään aikana - pysy kuulolla!

 

Yrittäjä - haluatko mukaan? Varmista oma näkyvyytesi koko perheen päihteettömässä vapputapahtumassa Konttisen puistossa ja ole mukana sponsoroimassa kaikille paikallisille iloinen vapunpäivä! Klikkaa tästä https://goo.gl/forms/zkQC1ITHo72qN3R12  ja tule mukaan! 

 

2.5.2019 Uusi startti yrityksille! – Infoa omistajanvaihdoksesta metsä, - luonnontuote- ja matkailualalle , Rovaniemi, Tiedekeskus Pilke 

Iltapäivän aikana on mahdollisuus saada informaatiota omistajanvaihdokseen liittyen, olit sitten suunnittelemassa yrityksen myyntiä, ostoa tai haluat vain saada lisätietoa asiaan liittyen. Tapahtumassa on lisäksi mahdollisuus verkostoitua ja sopia kahdenkeskisiä tapaamisaikoja asiantuntijoiden sekä potentiaalisten ostajien ja yrityksen myymistä harkitsevien kanssa.

 

Ohjelma:

klo 13               Tervetulosanat – Johannes Vallivaara, ProAgria Lappi

klo 13:15          Yrittäjä, varmista, että olet valmis yrityksesi myyntiin, Mika Haavisto – Suomen Yrittäjät

klo 13:50          Arvonmääritys ja yrityksen myyntivalmiuden rakentaminen, Juha Hotti – Suomen Yrityskaupat Oy

klo 14:25          Myynnissä myyty, Nelly Korteniemi, toimitusjohtaja - NIK Consulting Oy

klo 14:45          Kahvitauko

klo 15:15 - 17  Mahdollisuus verkostoitua sekä sopia kahdenkeskisiä kohtaamisia potentiaalisten ostajien, opiskelijoiden, asiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa

 

Ilmoittaudu viimeistään 20.4.2019: https://businessmaker.fi/uusistarttiyritykselle/

 

Tilaisuuteen voi myös varata ständipaikkoja omalle organisaatiolle.

Lisätiedot: 

Katja Lindholm, Projektipäällikkö | Project Manager

*Lapin Mikroyritysten kasvuverkosto

*ReStartUp – Uusi startti yritykselle