Etsi

Tapahtumakalenteri

29.05.2018 klo 18.00, Rovaniemen Yrittäjät ry:n sääntömääräinen Kevätkokous

Paikka:  Ravintola Valdemari

Ilmoittautuminen 24.5.2018 mennessä. Ilmoittaudu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVxzgo3yNDHG6HDMF5fP_3aB2SsrNA...

Kevätkokouksesta olemme rakentaneet mukavan kesäillan tapahtuman, jonka toivomme kiinnostavan jäseniämme. Aloitamme illan tervetulojuomalla ja Kesämenulla. Keskustellaan ruokailun yhteydessä ja tutustutaan yrittäjäkollegoihin. Uusia jäseniä olemme kutsuneet erityisen aktiivisesti paikalle. 

Ruokailun jälkeen pidämme yhdistyksen Kevätkokouksen, jossa aiheena on yhdistyksen v. 2017 tilinpäätöksen käsittely. Tämän jälkeen Rovaniemen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Autto on lupautunut keskustelemaan meidän kanssa kaupungin ja yrittäjien välisestä yhteistyöstä. Heikki Autto on korostanut, että yritysvaikutusten huomiointi on tärkeä asia kaupungin elinkeinopolitiikassa.  Miten tämä toteutuu käytännössä.

Tämän jälkeen on vuorossa Komedia: Suomi-Ruotsi maaottelu, päivä parisuhteen elämästä.

Komedia nauraa naisille ja miehille ja parisuhteen arkipäiväisyyksille. Niille tuhansille pikkuasioille, jotka erottavat naiset miehistä ja miehet naisista. Esityksestä jokainen nainen ja mies tunnistaa itsensä. Esitystä voidaan suositella parisuhteessa oleville, parisuhteessa joskus olleille tai vakavaa parisuhdetta harkitseville. Lavalla Hannu Friman ja Annu Nietula

Ilta jatkuu vapaamuotoisesti tutustumisten, verkostoitumisen ja keskustelujen merkeissä.


Rovaniemen Yrittäjät Ry tarjoaa tervetulomaljan sekä komediaesityksen. Menun hinta on 30€/henkilö. Ruokailu ja erikseen  hinnoitellut ruokajuomat veloitetaan ravintolassa paikan päällä.

Osallistujat kustantavat Menun ja muut juomat.

Lisätietoja:    . Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 25.5.2018  

 

Ystävällisin terveisin,

Esko Määttä

Hallituksen puheenjohtaja

Rovaniemen Yrittäjät ry

p. +358 407729427

 

28.-29.7.2018, Kuninkuusravit, Rovaniemi

https://www.kuninkuusravit.fi/

 

5.9.2018, Yrittäjän päivä

https://www.yrittajanpaiva.fi/

 

19.-20.10. 2018, Valtakunnalliset yrittäjäpäivät, Turku

http://www.yrittajapaivat.fi/

 

Joulukuu, Yrittäjäjuhla 

 

Lisätiedot tapahtumista hallitukselta