Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tapaa yrittäjät ja yritykset lähelläsi! #elossarovaniemi

Tapaa yrittäjät ja yritykset lähelläsi! #elossarovaniemi

Aika

6.8.2020 | 12:00 - 18:00

Paikka

Sampokeskus, Kauppakeskus Rinteenkulma, Kauppakeskus Revontuli
Verkostoituminen

Tervetuloa tapaamaan rovaniemeläisiä yrittäjiä ja yrityksiä Rovaniemen kauppakeskuksiin to 6.8. klo 12–18! Rovaniemen Yrittäjät yhteistyökumppaneineen ja Likiliike Rovaniemi ovat mukana ELOSSA Rovaniemi - outoja tiloja, taidetta, iloja -tapahtumassa.

Tule kertomaan terveisesi ja tukemaan paikallisia yrittäjiä, kuule 65 hyvää syytä rakastua yrittäjiin ja tutustu Likiliikkeen toimintaan. Yhteistyökumppaneiltamme pääset kysymään vinkkejä muun muassa yrityksesi IT-asioihin, vakuutuksiin sekä pankkiasioihin ja osallistumaan arvontaan ja muuhun kivaan tekemiseen. Tapahtumassa voit myös liittyä Rovaniemen Yrittäjiin ja kasvattaa yrittäjäverkostojasi!

Torstaina 6.8. kanssamme tapahtumassa myös Rovaniemen Yrittäjien yhteistyökumppanit Telia Rovaniemi, Säästöpankki Rovaniemi ja LähiTapiola Lappi.

Nähdään kauppakeskuksissa!

ELOSSA Rovaniemi -tapahtumaa vietetään elokuussa 3.-9.8.2020. Tapahtumaviikolla Rovaniemen keskustassa herää tuttuja ja tuntemattomia paikkoja eloon aivan uudella tavalla. Luvassa muun muassa tilataidetta, näyttelyitä ja päivätapahtumia!

Tapahtumaa järjestävät Kauppakeskus Revontuli, Rinteenkulma, Sampokeskus, Likiliike ja Rovaniemen Yrittäjät. Tervetuloa viettämään meidän kanssamme aivan uudenlaista ja ainutlaatuista tapahtumaa!

 

Tapahtuma Facebookissa>>