3.3.2020 klo 17:16
Uutinen

Yrittäjyys on ihmisessä olevaa vahvaa tahtoa yrittäjämäiseen toimintaan

Rovaniemen Yrittäjien puheenjohtaja Johanna Niemelä kuvailee yrittäjyyttä sisäiseksi mielentilaksi, johon kasvetaan. Yrittäjyyteen liittyy uuden luominen, hallittu riskinottokyky, vastuunottaminen, asioiden eteenpäin vieminen ja tulosten aikaansaaminen.

Johanna Niemelä toimii yrittäjänä ja asuu perheensä kanssa Rovaniemellä. Hänen luotsaama PRO PoweriaPäivään Oy järjestää vuosittain Adventure Race Rovaniemi -työhyvinvointiseikkailun. Tulevana keväänä, 16.5.2020, Ounasvaaran maastossa seikkaillaan jo neljättä kertaa. Tykytapahtuman lisäksi yritys tarjoaa työhyvinvointikonsultaatioita, virkistäytymispäiviä, mentorointia ja tukee yrityksiä työhyvinvoinnin ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Tämän lisäksi yritys tarjoaa yksilöllistä liikunta-, hyvinvointi- ja ravintopalvelua.

– Oman yritystoimintani lisäksi työskentelen infra-alalla henkilöstöpäällikkönä ja muutaman päivän viikosta ryhmäliikuntaohjaajan toimenkuvassa paikallisessa kuntokeskuksessa, Niemelä kertoo taustoistaan.

Niemelän puhuessa palostaan liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan, välittyy hänestä aito innostus aiheeseen. Hänen kanssaan keskustellessa positiivinen energia ja iloinen asenne valtaavat myös kuulijan. Hyvinvointi on lähellä tämän yrittäjän sydäntä ja ala on kiinnostanut häntä jo pitkään.

– Melkeinpä kaikki koulutukseni ovat liikunnan, ravinnon ja hyvinvoinnin saralta, joista viimeisimpänä YAMK -tutkinto sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Niemelä toteaa.

Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi tulevalle vuodelle?

Tärkeimmät tavoitteeni tulevalle vuodelle liittyvät yrittäjien hallituksen toimintaan sekä oman itseni johtamiseen. Hallituksen osalta tavoitteena on uudistaa sekä tehostaa toimintaa, tehdä aktiivista kehittämistyötä ja olla yrittäjien arjessa mukana. Itseni johtamisessa panostan ajankäytön hallintaan sekä digiajan työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Miten voit omalla tekemiselläsi auttaa yrittäjiä yrittäjien arjessa?

Tukea alueen yrittäjien arjessa jaksamista ja hyvinvointia, tarjota verkostoja ja yhteistyömahdollisuuksia.

Mitä odotat vuodelta 2020?

Tekemisen meininkiä :)!

Millaista osaamista tuot Rovaniemen Yrittäjien hallitukseen?

Kyvyn synnyttää visioita, uusia innovaatioita, johtaa strategioita ja itse hallitusta. Kyvyn johtaa hallituksen toimintaa tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Tuon mukanani myös selkeät roolit ja vastuut hallituksen jäsenille.

Rovaniemen Yrittäjien puheenjohtaja:

Puheenjohtaja johtaa, kehittää ja valvoo hallituksen toimintaa. Eli johtaa ja valvoo hallituksen päätösten tekoa, huolehtii työnjaosta, tukee toimihenkilöiden työtä, luo aktiivisuutta, rohkaisee osallistumaan, johtaa yhdistyksen ja hallituksen toimintaa, hoitaa yhdistyksen taloudellisia päätöksiä ja talouden seuraamista ja vastaa toiminnan kehittämisestä.

Yhteystiedot:

Johanna Niemelä

+358 40 758 5456

johanna.niemela@poweriapaivaan.com

Julkaisemme hallituksen jäsenten esittelyitä pitkin kevättä. Pysy kuulolla!