Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Paikalliset yrittäjät ilahtuivat kukkatervehdyksistä

Rovaniemen Yrittäjät yhteistyökumppaneineen, Likiliike ja Business Rovaniemi muistivat viittä paikallista yrittäjää ja yritystä kukkatervehdyksin Rovaniemellä. Kukat jaettiin yrityksiin Yrittäjän päivän viikon torstaina. Kukkia saivat Reddo Partners, Marttiini Metal, Lapin Kumi, Jokelan Hautaustoimisto ja Cafe & Bar 21.

Rovaniemen Yrittäjät yhteistyökumppaneidensa Telian, Säästöpankin ja LähiTapiola Lapin, sekä Business Rovaniemen ja Likiliike Rovaniemen kanssa päättivät muistaa yhdessä sekä Rovaniemellä pitkään toimineita että korona-aikana esimerkillisesti toimineita yrittäjiä ja yrityksiä kukkatervehdyksin.

Rovaniemen Yrittäjät ei vallitsevissa poikkeusoloissa järjestä edellisistä vuosista tuttuja yrittäjätapahtumia, vaan on siirtänyt juhlinnan tämän vuoden osalta sosiaaliseen mediaan. Kukkien jakaminen yrittäjille oli hyvä mahdollisuus muistaa muutamaa paikallista toimijaa kasvokkain. Kukat yrittäjille toimittivat Rovaniemen Yrittäjien hallituksesta Mirkka Koskelainen ja Riia Valvimo. Mirkka toimii myös Likiliike Rovaniemen johtoryhmän puheenjohtajana.

Kukat yllättivät ja saivat hymyn yrittäjien kasvoille

Reddo Partners Oy:n yrittäjä Jani Siivola otti kukat vastaan yrityksen uudella toimistolla Korkalonkadulla. Business Rovaniemi halusi kiittää Reddon porukkaa esimerkillisestä paikallisten yrittäjien eteen tehdystä työstä.

Reddo Partners Oy on monipuolinen konsulttitoimisto, joka haluaa tarjota ihmisläheistä asiantuntijuutta. Yritys tarjoaa konsultointi apua sekä koulutusta verkkopalveluiden ja - työvälineiden käyttöön. He auttavat myös sisällöntuotannossa, verkkosivujen ja -kauppojen luomisessa sekä tapahtumantuotannossa. Yritys on valtakunnallinen, mutta ensisijaisesti lappilainen yritys, jonka toimipisteen voit löytää Rovaniemen keskustasta Korkalonkadun varrelta!

 

Jokelan Hautaustoimistolla kukat otti vastaan Tarja Jokela.

Jokelan Hautaustoimisto on jo vuonna 1923 Rovaniemelle perustettu yritys, joka tarjoaa luotettavaa asiantuntijuutta, ja on hautausalan ja kuolinpesän asioihin erikoistunut liike. Yrityksen toiminta on monipuolistunut paljon vuosien varrella ja nykypäivänä heidän valikoimaansa kuuluvat kaikki hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät tuotteet ja palvelut. He palvelevat asiakkaitaan toimitiloissaan Korkalonkadulla. Yritys on kehittynyt Rovaniemellä ja koko Lapin läänissä alan johtavaksi yritykseksi. Yritystä yhdessä Tarja Jokelan kanssa hoitaa yrittäjä Ville-Pekka Jokela, joka on myös Rovaniemen Yrittäjien hallituksessa.

 

Lapin Kumin Rovaniemen toimipisteellä kukat otti vastaan yrittäjä Ville Ruokanen.

Lapin Kumi on Suomen suurin yksityinen rengasliike, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle jo vuonna 1947. Yrityksellä on jo 10 toimipaikkaa. Heiltä saat monipuolisesti palveluita liittyen renkaisiin kuten niiden huoltoon ja vaihtamiseen. Heidän myymälästään voit myös ostaa uudet renkaat tai vanteet. Yritys toimii ympäristölainsäädännön tavoitteita noudattaen ja keskittyvät luomaan rengasalalle uudenlaisia teknologioita ja kehittämään liikenneturvallisuutta paremmaksi.

 

Cafe & Bar 21 yrittäjä Juha Eskelinen otti kukkatervehdyksen vastaan vasta-avatussa Gustav Kitchen & Barissa. Kukat ovat kiitos esimerkillisestä ja innovatiivisesta yrittäjä asenteesta korona-aikana. 

Cafe & Bar 21 on moderni kahvila, ravintola sekä cocktail baari, joka on aukaissut ovensa vuonna 2012. Yritys tarjoaa uniikin ruuan kanssa laadukkaita cocktaileja, joiden valmistukseen on käytetty tuoreita ja puhtaita raaka-aineita. He tarjoavat tunnelmallisessa ympäristössä näiden palveluiden lisäksi myös itse tehtyä gelatoa, sunnuntai brunssin sekä heiltä voit varata myös catering palveluita. Yrityksen voit löytää Rovakadulta osoitenumerosta 21 nimensä mukaisesti. Juha on myös Yucan ja Gustav Kitchen & Barin yrittäjä.

 

Marttiini Metalilla kukat otti vastaan Miika Marttiinin puolesta Janne Marttiini

Marttiini Metal tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua, vahvaa omaa suunnittelua, valmistusta ja kehittämistä sekä tarvelähtöistä tuotekehittämistä. Rovaniemelle vuonna 1928 perustettu yritys myy erilaisia varaosia ja lisävarusteita. Yritys myös huoltaa laitteita tehtaallaan Marttiinintiellä, sekä heillä on useampi huoltokumppani myös muualla Suomessa. Tuotteet ovat aina tehty asiakasta kuunnellen, ja näin he ovat myös pystyneet kehittämään toimivia ratkaisuja koneyrittäjien tarpeisiin.

 

Riia Valvimo

rovaniemen(at)yrittajat.fi

 

Lisää Rovaniemen Yrittäjien uutisia >>