Företagarens medlemsförmåner — Försäkringar

Fennia

Fennia erbjuder lösningar för både företagets och hemmets försäkringsbehov. Hos Fennia får du som medlem i Företagarna i Finland till exempel 50 procent rabatt på premien för dagersättningsdelen i sjukförsäkringen, 50 procent högre ersättningsbelopp i livförsäkringen samt företagsförsäkringen till medlemspris.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Abonnemang och apparater

Elisa

Elisa erbjuder Företagarnas medlemmar upp till hundratals euro värda förmåner på abonnemangstjänster. Rabatt ges bland annat för mobiltelefonabonnemang, mobilt bredbandsabonnemang och molntjänster samt för Yritysguru-servicen.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Företags-, nummerupplysnings- och GDPR-tjänster

Asiakastieto

Asiakastieto erbjuder medlemmar i Företagarna bland annar GDPR-tjänsten och produkten Arvoraportti till medlemspris, gratis nummersökning, avtalskundförhållande utan årsavgift samt andra förmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


 Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Scandic

Scandic erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland högkvalitativa inkvarterings- och konferenstjänster till stående rabatter. Medlemmar får 20 procent rabatt på inkvarteringstjänster och 10 procent rabatt på konferenstjänster. Scandic har även erbjudanden som växlar enligt säsong.

Scandic har köpt Restels hela hotellverksamhet. Förvärvet innebär att Cumulus City & Resort-hotellen och Hotell Seurahuone Helsinki blir Scandic-hotell, vilket bland annat ger dessa hotell en mycket riklig frukost samt obegränsad och snabb trådlös internetuppkoppling. Samtidigt byter hotellen även namn. Hotellspecifika tidsscheman, de nya namnen samt mer information om produktförnyelsen hittar du här.

Den avtalade rabatten för Företagarna i Finland förblir densamma, och föremålet för avtalet kommer att vara samma hotell som tidigare fram till slutet av 2018. Hotellutbudet utökas följaktligen inte i det här skedet till att omfatta alla Scandic-hotell.

Samtidigt som Cumulus-hotellen blir Scandic-hotell övergår de till Scandics bokningskanaler. Under våren kommer situationen därmed att vara den att många olika bokningskanaler är i användning. Mer detaljerad information om bokning hittar du här.

» Läs mer om inkvarterings- och konferensförmånen
» Läs mer om efterrättsförmånen

IHG

IHG erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland hotellrum för fritidsbruk till specialpris på vardagar och helger i över 500 hotell i Europa. I IHG:s hotellfamilj ingår bland annat hotellkedjorna Holiday Inn®, Holiday Inn® Express, Crowne Plaza® och InterContinental® Hotels & Resorts.

» Läs mer om medlemsförmånen

Holiday Club

Medlemsföretagen i Företagarna i Finland får 15 procent rabatt på dagspriset på Holiday Club-badhotellens rum och semesterbostäder.

» Läs mer om medlemsförmånen


 Företagarens medlemsförmåner — Bränslen

Neste

Mot uppvisande av Företagarna i Finlands medlemskort erbjuder Neste en rabatt på 2,5 cent per liter (inkl. moms) på stationsspecifika detaljhandelspriser på bensin och diesel. 

» Läs mer om medlemsförmånen

Teboil

På Teboil ger medlemskortet 2,2 cent/l rabatt på bensin och dieselolja, och Teboil Företagskort 2,7 cent/l. Rabatten gäller på alla Teboil-bensinstationer och -automatstationer, undantaget Teboil Express -automatstationer.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Båtresor

Tallink Silja

Tallink Silja erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland 10 procent avtalsrabatt på Tallinks och Silja Lines normalprissatta kryssningar och reguljärresor. Som medlemsförmån på fritidsresor får medlemmar ansluta sig direkt till den mellersta Silver-nivån i stamkundsprogrammet Club One. 

» Läs mer om medlemsförmånen

Viking Line

Viking Line erbjuder Företagarna i Finlands medlemmar upp till 20 procent rabatt på dagspriset på kryssningar samt 10−20 procent rabatt på reguljärresor beroende på rutt.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Detaljhandel

Metro

Dagligvarugrossisten Metro erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland 5 procent rabatt på normalprissatta produkter, förutom alkohol- och tobaksprodukter.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Juridiska tjänster

JuriNet

JuriNet erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland ett 20 minuter långt kostnadsfritt inledande möte i en av JuriNet:s byråer, 15 procent rabatt på advokattjänster samt växlande kampanjer. Alla förmåner gäller även företagarens anställda personligen och dessutom företagarens familjemedlemmar som bor i samma hushåll.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och böcker

Alma Talent

Alma Talent erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland en fortgående rabatt på 20 procent på fortlöpande prenumerationer på facktidningar. Medlemmarna har också möjlighet att under en två månaders period bekanta sig kostnadsfritt med en valfri Alma Talents digitaltidning.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Lunch- och kultursedlar

Eazybreak

Eazybreak erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland upp till 60 procent rabatt på mobiltjänsten för naturaförmåner. Med hjälp av appen är det lätt att använda och administrera elektroniska lunchsedlar, motions- och kultursedlar samt arbetsreseförmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Företagets larmsystem

Verisure

Verisure erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland en engångsrabatt på grundavgiften för ett larmsystem samt betydliga rabatter på tillvalspaket. En företagare med flera lokaler kan alltså utnyttja förmånen till alla sina lokaler.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemsförmåner — Dokument från Sopimuskone

Sopimustieto

Medlemmarna i Företagarna i Finland får 100 euro rabatt på den första årsavgiften för Sopimuskones och SopimusSigns heltäckande tjänst. I årsavgiften ingår dessutom ett större dokumentpaket som förmån.

» Läs mer om medlemsförmånen


Företagarens medlemskort

Så här gör du för att utnyttja förmånerna

För att kunna utnyttja förmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort från Företagarna i Finland eller ett mobilkort med ditt medlemsnummer.

  • Visa alltid kortet när det efterfrågas.
  • Medlemsnumret ska anges i anslutning till förmånerna när det efterfrågas.
  • Vid behov ska även förmånsgivarens produktkod eller bokningsnummer anges.
  • Bränsleförmånerna med oljebolagets företagskort, dessutom kassarabatt på Teboil och Neste med Företagarna i Finlands medlemskort.
     

Även de regionala föreningarna erbjuder medlemsförmåner.

För mer information:

Karri Ruuskanen, tfn. 050 409 7752, karri.ruuskanen@yrittajat.fi  
Sofia Lehtimäki, tfn. 050 308 2228, sofia.lehtimaki@yrittajat.fi

Medlemsföretagare, du kan lägga bannern som visar att du är medlem på din hemsida.