Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Käsiteollisuuden Edistämissäätiö

Käsiteollisuuden Edistämissäätiö toimii Mestarikiltaneuvoston yhteydessä. Sen sääntöjen mukaan säätiön tarkoituksena on edistää korkeaa ammattitaitoa, kädentaitoja ja niihin liittyvän yrittäjyyden arvostusta. Mestari- ja kisälliaatteen sekä käsiteollisuuden toimintaedellytysten parantaminen ovat myös toiminnan painopistealueita.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö voi järjestää mm. seminaareja sekä harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Säätiöllä on oikeus vastaanottaa lahjoja ja testamentteja, omistaa kiinteistöjä sekä kartuttaa omaisuuttaan muillakin säätiölain sallimilla tavoilla.

Käsiteollisuuden Edistämissäätiön hallituksen puheenjohtaja
Verhoilijamestari, ritariston ylimestari
Raimo Mäkinen
Kuninkaankatu 46 A 25
33200 TAMPERE
040 589 4433
raimo.makinen@suomi24.fi   

toimitusjohtaja

Suomen Yrittäjät PL 999
00101 HELSINKI
puh. 09 229 221

 

Nuorten huippuosaajien valmentautumisapuraha
 

Käsiteollisuuden Edistämissäätiö ja SkillsFinland ry ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tukea WorldSkills- tai EuroSkills-kilpailuihin valittuja nuoria kädentaitoihin liittyvän huippuosaamisen viimeistelyssä.

Apurahaa voi hakea esimerkiksi kädentaito-osaamisen hankkimiseen liittyvän koulutuksen kustannuksiin, kuten kurssimaksuihin tai matkakustannuksiin, tai palkattoman työpaikalla tapahtuvan oppimisen kustannuksiin. Apurahan suuruus määräytyy ensisijaisesti hakijan tarpeen mukaan.

>> Lisätietoja apurahasta ja hakemuslomake