FENNIA | Företagarens medlemsförmåner — Försäkringar 

Fennia erbjuder lösningar för både företagets och hemmets försäkringsbehov. Hos Fennia får du som medlem i Företagarna i Finland till exempel:

  • Företagsskydd -paket för företag med färre än 10 anställda 
  • 50 % rabatt på premien för dagersättningsdelen i sjukförsäkringen
  • 45 % rabatt och 70 % bonus på omfattande Fenniakasko och Premiumkasko för person- och paketbilar i privat bruk
  • 20  % rabatt på de flesta försäkringar i anslutning till ditt hem

» Läs mer om medlemsförmånen


ELISA | Företagarens medlemsförmåner — Abonnemang och apparater 

Elisa erbjuder Företagarnas medlemmar upp till hundratals euro värda förmåner på abonnemangstjänster. Rabatt ges bland annat för mobiltelefonabonnemang, mobilt bredbandsabonnemang och molntjänster samt för Yritysguru-servicen

» Läs mer om medlemsförmånen


ASIAKASTIETO | Företagarens medlemsförmåner — Företags-, nummerupplysnings- och GDPR-tjänster 

Asiakastieto erbjuder medlemmar i Företagarna bland annar GDPR-tjänsten, gratis nummersökning, avtalskundförhållande utan årsavgift samt andra förmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


SCANDIC | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Scandic erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland högklassiga hotell- och konferenstjänster till ett nedsatt pris. Förmåner beviljas inte bara av Scandic men även av Hilton-, Holiday Inn-, Crowne Plaza- och Indigo-hotell som är belägna i Finland.

» Läs mer om medlemsförmånen


IHG | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

IHG erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland hotellrum för fritidsbruk till specialpris på vardagar och helger i över 500 hotell i Europa. I IHG:s hotellfamilj ingår bland annat hotellkedjorna Holiday Inn®, Holiday Inn® Express, Crowne Plaza® och InterContinental® Hotels & Resorts.

» Läs mer om medlemsförmånen


HOLIDAY CLUB | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens 

Medlemsföretagen i Företagarna i Finland får 15 procent rabatt på dagspriset på Holiday Club-badhotellens rum och semesterbostäder..

» Läs mer om medlemsförmånen


NESTE | Företagarens medlemsförmåner — Bränslen

Mot uppvisande av Företagarna i Finlands medlemskort erbjuder Neste en rabatt på 2,5 cent per liter (inkl. moms) på stationsspecifika detaljhandelspriser på bensin och diesel..

» Läs mer om medlemsförmånen


TEBOIL | Företagarens medlemsförmåner — Bränslen 

På Teboil ger medlemskortet 2,2 cent/l rabatt på bensin och dieselolja, och Teboil Företagskort 2,7 cent/l. Rabatten gäller på alla Teboil-bensinstationer och -automatstationer, undantaget Teboil Express -automatstationer.

» Läs mer om medlemsförmånen


TALLINK SILJA | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor 

Tallink Silja erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland 10 procent avtalsrabatt på Tallinks och Silja Lines normalprissatta kryssningar och reguljärresor. Som medlemsförmån på fritidsresor får medlemmar ansluta sig direkt till den mellersta Silver-nivån i stamkundsprogrammet Club One.

» Läs mer om medlemsförmånen


VIKING LINE | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor

Viking Line erbjuder Företagarna i Finlands medlemmar upp till 20 procent rabatt på dagspriset på kryssningar samt 10−20 procent rabatt på reguljärresor beroende på rutt.

» Läs mer om medlemsförmånen


WIHURI OY AARNIO METRO-TUKKU | Företagarens medlemsförmåner — Detaljhandel

Dagligvarugrossisten Wihuri Metro-tukku erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland 5 procent rabatt på normalprissatta produkter, förutom alkohol- och tobaksprodukter.

» Läs mer om medlemsförmånen


JURINET | Företagarens medlemsförmåner — Juridiska tjänster

JuriNet erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland ett 20 minuter långt kostnadsfritt inledande möte i en av JuriNet:s byråer, 15 procent rabatt på advokattjänster samt växlande kampanjer. Alla förmåner gäller även företagarens anställda personligen och dessutom företagarens familjemedlemmar som bor i samma hushåll.

» Läs mer om medlemsförmånen


ALMA TALENT | Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och böcker

Alma Talent beviljar för FiF:s medlemmar en kontinuerlig 20 procent rabatt på alla fortlöpande print- eller digitala prenumerationer. Du kan välja mellan följande tidskrifter: Arvopaperi, Kauppalehti Fakta, Markkinointi & Mainonta, Metallitekniikka, Mikrobitti, Talouselämä, Tekniikka & Talous och Tivi.

» Läs mer om medlemsförmånen


EAZYBREAK | Företagarens medlemsförmåner — Lunch- och kultursedlar 

Eazybreak erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland upp till 60 procent rabatt på mobiltjänsten för naturaförmåner. Med hjälp av appen är det lätt att använda och administrera elektroniska lunchsedlar, motions- och kultursedlar samt arbetsreseförmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


SOPIMUSTIETO | Företagarens medlemsförmåner — Dokument från Sopimuskone 

Medlemmarna i Företagarna i Finland får 100 euro rabatt på den första årsavgiften för Sopimuskones och SopimusSigns heltäckande tjänst. I årsavgiften ingår dessutom ett större dokumentpaket som förmån.

» Läs mer om medlemsförmånen


FÖRETAGARENS 
MEDLEMSKORT

Så här gör du för att utnyttja förmånerna

För att kunna utnyttja förmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort från Företagarna i Finland eller ett mobilkort med ditt medlemsnummer.
•Visa alltid kortet när det efterfrågas.
•Medlemsnumret ska anges i anslutning till förmånerna när det efterfrågas.
•Vid behov ska även förmånsgivarens produktkod eller bokningsnummer anges.
•Bränsleförmånerna med oljebolagets företagskort, dessutom kassarabatt på Teboil och Neste med Företagarna i Finlands medlemskort.
 

Även de regionala föreningarna erbjuder medlemsförmåner.

För mer information:

Karri Ruuskanen, tfn. 050 409 7752, 
Sofia Lehtimäki, tfn 050 308 2228,  

Medlemsföretagare, du kan lägga bannern som visar att du är medlem på din hemsida.