Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kauniaisten Yrittäjät - Hallitus 2021

Kia Katarina Järvinen

PUHEENJOHTAJA

Organisaatio

Suomen OEL Oy

Yhteystiedot

Koska yhdistyksellä ei ole toimistohenkilökuntaa, otathan yhteyttä ensisijaisesti käyttäen sähköpostia:

Vastaan puheluihin 09 - 18 työtehtävien sallimissa puitteissa. Muina aikoina aina kun mahdollista.
p. 0445033500 / Suomen OEL Oy

Kauniaislainen vuodesta 1991. Pitkänlinjan kielitaitoinen toimistoammattilainen. Olen miniatyyri kokoisen mäyräkoiran yksinhuoltaja. Työpäivät, kuten arki-illatkin kuluvat puhelimessa ja tietokoneella. 30 vuotta samassa yrittäjävetoisessa yrityksessä tuli täyteen tämän vuoden kesällä ja päivääkään en vaihtaisi pois. Asiakkaista on tullut ystäviä. Osasta jopa niin hyviä, että välillä tulee vietettyä vapaa-aikaakin yhdessä. Työkaverit muodostavat toisen perheeni.

Kauniaisten Yrittäjien hallituksessa olen ollut vuodesta 2011. Neljä vuotta varapuheen-johtajana (2013-2016) antoi eväät, vastaanottaa minulle tarjottu puheenjohtajuus vuonna 2017.

Yhdistys nielaisee leijonan osan vapaa-ajastani. Vapaaehtoisesti ja lapsenomaisella innostuksella ahmin kaikkea uutta, mitä puheenjohtajuus on tuonut ja tuo eteeni. Luottamustehtävän hoitaminen ei rajoitu oman kaupungin asioiden hoitoon. Olen hallituksen jäsenenä Pääkaupunkiseudun Yrittäjissä ja varajäsenenä Suomen Yrittäjien valtuustossa. Sijaistan myös tarvittaessa Kauniaisten kaupungin tiedottajaa Markus Jahnssonia YritysEspoon hallituksessa. Elän ja hengitän musiikkia. Puutarhan hoito, jota harrastan lasitetulla parvekkeellani, poiki tänä vuonna osallistumisen, perustajajäsenenä Granin Avoimet Puutarhat -yhteisöön.

Charlotta Lemström

Varapuheenjohtaja

Organisaatio

Bruna Byrån - bokföring

Tilitoimistoyrittäjä vuodesta 2009.
Vapaa-aikana minut löytää useimmiten sään niin salliessa retkiluistelemasta, ladulta, pujottelurinteestä, jalkapallokentältä tai purjehtimasta.
Kauniaisten Yrittäjien hallituksessa vuodesta 2017 rahastonhoitajana sekä varapuheenjohtajana vuodesta 2018.

Jonna Karvonen

HALLITUKSEN JÄSEN

Organisaatio

Logger Services Helsinki Oy

Äiti ja yrittäjä Kauniaisista.
Liikenneasemayrittäjä vuodesta 2013, ja tällä hetkellä Neste K-kauppiaana Mäntsälässä. Ennen yrittäjyyttä pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä usealla toimialalla. Vapaa-ajallani olen ennen kaikkea äiti - taaperoikäisen tyttären entertainment manager ja kiekkojuniorin innokkain fani. Lätkäjunnun vanavedessä olen uskaltautunut itsekin kokeilemaan mamma-kiekkoa. Kesällä purjehditaan perheen kanssa ja talvella lasketellaan.
Kauniaisten Yrittäjien hallituksen jäsen vuodesta 2018.

Tuula Ihamuotila

HALLITUKSEN JÄSEN

Organisaatio

P:ihamuotila Oy

Päätoiminen viheralan yrittäjä vuodesta 2017 ja sitä ennen sivutoiminen yrittäjä vuodesta 2008. Olen kouluttautunut viheralalle työskenneltyäni 20 vuotta viestinnän ja markkinoinnin parissa. Nyt vedän Pihamuotila Oy:tä, joka tarjoaa asiakkailleen pihojen ja puutarhojen suunnittelua, rakentamista ja hoitoa Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudulla. Olen asunut Kauniaisissa jo 20 vuotta ja Pihamuotilankin kotipaikka se on. Harrastan tällä hetkellä pääasiassa opiskelua ja työn alla on 7. tutkintoni, nyt HAMK:ssa. Kauniaisten Yrittäjien hallituksessa vuodesta 2019. Kuulun myös Kaunis Grani -lehden toimitusneuvostoon.

Ann-Marie Nordström

HALLITUKSEN JÄSEN

Organisaatio

Liikuntastudio Hyvä Olo

45-vuotias monialayrittäjä. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa poikaa, mies ja Hugo koira. Yhdessä mieheni kanssa omistamme Liikuntastudio Hyvä Olon joka sijaitsee Kauniaisten uimahallilla. Hyvä Olossa meillä on tarjolla ammattitaitoiset personal trainer -palvelut, laadukas kuntosali sekä loistavat ryhmäliikunnat. Isäni kanssa tein muutama vuosi sitten sukupolvenvaihdoksen ja nyt olen myös erittäin onnellinen taksiyrityksestäni, Taxi Marie Oy. Ajamme Lähitaksin välityksen alla. Yrittäjänä olen innokas, uuttera ja haluan luoda korkeatasoista palvelua asiakkaillemme. Minut on juuri valittu Kauniaisten yrittäjien hallitukseen vuodelle 2021 ja odotan suurella innolla tulevaa!