Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

KAUNIAISTEN VUODEN YRITTÄJÄ 2016: MIRJA MÄKINEN / HIUSATELJE TIZIAN

Kauniaisten vuoden 2016 Yrittäjäksi valittiin Mirja Mäkinen, Hiusatelje Tizian

Yrittäjä-kampaaja Mirja Mäkisen valinta Kauniaisten Vuoden yrittäjäksi perustuu erittäin pitkään ja lähestulkoon kutsumukselliseen yrittäjyyteen hiusten osaajana ja ymmärtäjänä. Valintakriteerinä ei myöskään luonnollisesti ole ollut yrityksen liikevaihto vaan sen omistajan yli puoli vuosisataa samalla toimialalla edelleen jatkuva työura. Kun työ on vielä jatkuvaa asiakas-palvelua, kuuntele-mista, asiakkaan toiveiden täyttämistä ja jokaiselle yrittäjälle tuttua joustoa oman vapaa-ajan kustannuksella voidaan sanoa, että yrittäjä on patsaansa ansainnut!

Hiusatelje Tizian on Kauniaisissa käsite. Tarmokas omistajatar, Mirja Mäkinen on tehnyt työtään kampaajana lähes samoilla kulmilla vuodesta 1986. Tytär, Niina Pihlajamäki, itsekin pitkänlinjan kampaaja kuvailee äitiään sanoilla: luotettava, rauhallinen, ahkera ja tunnollinen. Niina jatkaa:

”Äitini on saanut lahjaksi visuaalisen silmän, joka tekee hänestä ei vaan taitavan, vaan myös herkän alansa taiteilijan.”

Mirja Mäkisen kampaajan tietotaito lepää hyvällä pohjalla. Hän ymmärtää ja korostaa ammattikou-lutusta ja sen ylläpitoa. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Mirja Mäkinen toimi ja teki upean kymmenen (10) vuotta jatkuneen uran alan kouluttajana Schwartskopfilla. Edelleen hän vuosittain käy imemässä alan huippuosaajilta uusimmat työtavat ja trendit. Kiitos Mirja. Kaikkien asiakkaidesi puolesta.