Etsi

Tule yrittämään Leinelään!

Leinelä on uusi upea asuinalue Vantaalla. Vuonna 2011 alueelle muuttivat ensimmäiset asukkaat ja alueen kehityksen suunta on kohti suurempaa ja modernia asuinaluetta loistavine palveluineen.

Leinelä sijaitsee Vantaalla, aivan Koivukylän palveluiden lähettyvillä. Alueen kotisivuilla sitä kuvataan moderniksi asuinalueeksi, joka toivottaa kaikki tervetulleeksi paikkaan, jossa taide ja luonto kohtaavat. Tällä hetkellä palveluita Leinelästä löytyy jo jonkin verran. Kuluttaja voi kuitenkin ottaa jalat alleen ja kävellä läheiseen Koivukylään halutessaan asioida isommassa kaupassa.

Leinelä on kehittyvä uusi asuinalue keskellä Vantaata, johon on suunnitteilla luoda monipuolisia asumisen mahdollisuuksia ja palveluita. Uusi ja kehittyvä alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisille yrityksille toimia. Alue onkin oiva paikka tuoda omia palveluitaan kuluttajille tarjolle. Leinelän keskustakortteliin on tulossa uusia liiketiloja, joita yrittäjien kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Leinelä sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Niinpä palveluiden lisääntymisen myötä tulee Leinelä olemaan oiva paikka kuluttajille pistäytyä ostoksille luonnon ja taiteen keskelle tai vaikka muuttaa asumaan moderniin ja kehittyvään Leinelään.

Koska Leinelä on vielä kehitysvaiheessa, on yrittäjien helpompi tarttua tilaisuuteen ja lähteä luomaan Leinelästä uutta ja toimivaa asuinaluetta loistavin palveluin. Nyt on ehdottomasti oiva hetki ryhtyä hommiin ja siirtää katse kohti Leinelää!

Kirjoittaja on Anniina Pulkkinen

Laurean ja Yrittäjien yhteisblogi

Blogin kirjoittajina toimivat Laurean opiskelijat ja pk-seudun yrityselämässä mukana olevia vaikuttajia.