10.8.2017 klo 14:21
Uutinen

Uusi jäsenetu – jäsenille tarjolla jopa 70 erilaista asiakirjapohjaa!

Yrittäjien jäsenillä on nyt käytettävissään Yrittäjien asiakirjapankki, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman asiakirjamalleja.

Yrittäjien jäsenillä on nyt käytettävissään Yrittäjien asiakirjapankki, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman asiakirjamalleja.

– Nyt saatavilla on noin 70 erilaista ja eri tilanteisiin soveltuvaa mallipohjaa. Yrittäjien jäsenet voivat tallentaa pohjia käyttöönsä maksutta, kertoo Suomen Yrittäjien lainopillinen asiamies Atte Rytkönen.

Palvelu löytyy täältä ja se sisältää asiakirja- ja sopimusmalleja, jotka on pyritty laatimaan muotoilultaan mahdollisimman yksinkertaisiksi.

Malliasiakirjat tarjoavat hyvän pohjan erilaisten dokumenttien laadintaan. Rytkönen muistuttaa, että sama malli ei sovellu joka tilanteeseen.

– Suomen Yrittäjien asiakirjamallit on laadittu yksinkertaisiksi pohjiksi, jotta jokainen voi muokata ne omien tarpeidensa mukaiseksi. Jos on epävarma, kannattaa ottaa yhteyttä Suomen Yrittäjien neuvontapalveluun, hän lisää.

Tällä hetkellä asiakirjat ovat saatavilla suomeksi, mutta syksyn aikana palveluun lisätään mallit myös ruotsin- ja englanninkielisinä.

– Jatkossa täydennämme ja päivitämme valikoimaa tarvittaessa. Jos et löydä etsimääsi voit myös olla yhteydessä lakineuvontaamme ja ehdottaa tarpeellisia malleja asiakirjapankkiin lisättäväksi. Otamme mielellämme vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia asiakirjamallien osalta, Atte Rytkönen kertoo.

Suurin kysyntä on työsuhteisiin liittyville lomakkeille.

– Tarkoitus on helpottaa erityisesti pienten yritysten toimintaa ja työpaikalla tapahtuvien asioiden dokumentoimista. On äärimmäisen tärkeää niin työantajan kuin työntekijän kannalta, että esimerkiksi työsuhteisiin liittyvät asiat on kirjattu oikein, Rytkönen sanoo.

Yrittäjäsanomat