Etsi

Järjestö

Teräs taipuu Vuoden 2018 yrittäjien käsissä

Vantaan Yrittäjät on valinnut Vuoden 2018 yrittäjiksi Erkki Kauppisen, Niina Kauppisen ja Jani Kauppisen. Valinnallaan Vantaan Yrittäjät painottaa Kauppisten yrittäjyyden pitkää ja menestyksekästä jatkumoa.

Erkki Kauppisen perustama Rautarakenne E. Kauppinen on vakavarainen perheyritys. Yritys on kokenut niin 1990-luvun laman kuin kymmenen vuoden takaisen taantumankin. Vaikka lama otti koville, ei periksi antaminen tullut kyseeseen. Viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli 4,4 miljoonaa euroa. Liikevaihto on kasvussa ja tähtäin on seitsemässä miljoonassa eurossa.

Vartiokylästä Vantaan Korsoon vuonna 1986 muuttanut yritys toimii edelleen samoissa tiloissa. Ensimmäisen hallin viereen on tosin ostettu kolme uutta hallia vuosien mittaan.

Yrittäjien lisäksi yritys työllistää nelisenkymmentä henkilöä. Tällä viikolla on yritykseen palkattu neljä uutta työntekijää ja alkavalla viikolla rekrytoidaan lisää. Yrittäjien henkilöstöpolitiikasta kertoo se, että osa heistä on ollut talossa yli 30 vuotta. 

Yritys toimii mittatilauskonepajana. Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. He tekevät mm. teräsrunkorakenteita, hallien teräsrunkoja, ovia, ikkunoita ja muita ruostumattomia sekä alumiinirakenteita. Työkuormasta noin 80 prosenttia tulee teollisuudesta ja loput 20 prosenttia pääkaupunkiseudun rakennusliikkeistä ja teollisuuslaitoksista.

 

Lisätiedot:
Yrittäjä Erkki Kauppinen
puh. 0400 425 222
Yrittäjä Niina Kauppinen
puh. 040 522 3999
Yrittäjä Jani Kauppinen
puh. 040 556 4440