14.2.2020 klo 14:44
Uutinen

Vantaan asemanseuduille etsitään uusia yrittäjiä ja vähähiilisiä arjen ratkaisuja

Fiksu Arki Assalle -ohjelmassa etsitään kasvuyrityksiä kehittämään uusia palveluja asemanseuduille kumppaniyritysten kanssa. Ohjelmassa kasvuyritysten ratkaisuja pilotoidaan ja pyritään skaalaaman yhteistyössä mm. Postin, R-Kioskin ja YIT:n kanssa.

”Vantaan tavoitteena on löytää uusia ja merkityksellisiä käyttötapoja erityisesti kylmäasemille, kuten Vantaankoskelle. Yritysten innovaatiot ja osaaminen kuitenkin lopulta määrittelevät millaisia pilotteja ja millä asemilla toteutetaan”, hankkeen Vantaan projektipäällikkö Sanna Meronen-Vilenius kertoo.

Ohjelmassa etsittävät uudet palvelut tai tuotteet voivat olla suunnattu asemalla liikkuville tai siellä toimiville yrityksille. ”Parasta tietysti olisi, että syntyy sellaisia ratkaisuja, jotka helpottaisivat molempia osapuolia ja ovat myös laajemmin skaalattavissa. Kannustan kasvuyrityksiä hakemaan rohkeasti mukaan Fiksu Arki Assalle -ohjelmaan”, jatkaa Meronen-Vilenius.

Kasvuyritykset voivat hakea ohjelmaan 11.3. asti.
Vantaan kaupunki etsii ohjelmassa erityisesti ratkaisuja kestävän ruuan ja sen toimitusketjun kehittämiseen, kylmäasemien käyttöön ja vähähiilisiä ratkaisuja alueen yritysten ja asemankäyttäjien tarpeisiin.

Lue lisää täältä

Ilmoittaudu Fiksu arki assalle -yrityskehitysohjelmaan täältä

Lisätietoja saat

Sanna Meronen-Vilenius
Fiksu Assa -projekti

Elinkeinopalvelut
PL 8001
01030 Vantaan kaupunki
Puh. 050 567 9233
sanna.meronen-vilenius@vantaa.fi