Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Puheenaihe

Vuoden 2021 uusmaalaiset huippuyritykset palkittiin

Vuoden uusmaalaiset yritykset 2021 ovat Rautarakenne E. Kauppinen Vantaalta, Alppilan Autohuolto Helsingistä ja Webstory Nurmijärveltä.

Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot.

- On ilahduttavaa todeta kuinka yritykset ovat nopeasti reagoineet muuttuvaan uuteen arkeen, ottaneet digiloikan ja kehittäneet liiketoimiaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita, sanoo Laaksonen.

Teräsurakoinnin vankka osaaja

Vuoden 2021 tuotannollinen yritys on vantaalainen Rautarakenne E. Kauppinen. Teräsurakointiin erikoistunut perheyritys on kartuttanut osaamistaan yli 40 vuotta.

Yritys valmistaa muun muassa teräsrakenteita teollisuudelle ja rakennusliikkeille sekä julkisivurakenteita, ovia ja kaiteita yksityisiin ja julkisiin rakennuskohteisiin. Lisäksi se tarjoaa teräsrakenteiden suunnittelua ja laiteasennuksia. 

- Vaikka keväällä yksi suurimmista asiakkaistamme siirsi projektit tulevaisuuteen, emme ole joutuneet lomauttamaan henkilökuntaamme, yrittäjä Niina Kauppinen kertoo. Hän vastaa yrityksen taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.

Asiakaspalveluun satsaava autohuoltamo

Vuoden 2021 palveluyritys on helsinkiläinen Alppilan Autohuolto. Täyden palvelun autohuoltokonserni palvelee asiakkaita useiden merkkien valtuuttamana merkkihuoltona yli 20 vuoden kokemuksella.

Yritys on laajentunut voimakkaasti vuosien mittaan, ja panostaa palveluihin verkossa. Pääkaupunkiseudun toimipisteet sijaitsevat Alppilassa, Konalassa ja Pitäjänmäessä. 

Sympaattinen lähituotteiden ja -palveluiden puolestapuhuja

Vuoden 2021 start up -yritys on nurmijärveläinen Webstory. Yrityksen perustama kauppapaikka Nearby.fi tarjoaa alustan paikallisille pienyrittäjille, ja tekee lähituotteiden ja -palveluiden ostamisesta asiakkaille vaivatonta.

Valikoimasta löytyy laadukkaita ja ekologisia tuotteita, kuten lähiruokaa, käsitöitä, luonnonkosmetiikkaa, koruja ja sisustustuotteita. Kauppapaikka avattiin vuonna 2019, ja nyt yrittäjiä on jo kymmeniä eri puolilta Suomea.

Palkinnolla on pitkät perinteet

Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto. Tänä vuonna asiantuntijaraati nimesi voittajat poikkeuksellisesti ilman avointa hakua. Uudenmaan tunnustuspalkinnoilla on jo vuosikymmenten perinteet. Seuraava haku aukeaa kesällä 2021.

Lisätietoja:
kehittämispäällikkö Outi Ervasti, puh. 040 721 2131
Uudenmaan liitto