Yleistä Vantaan Yrittäjistä | Yrittajat.fi

Etsi

Yleistä Vantaan Yrittäjistä

Vantaan Yrittäjät ry
"- Vantaalaisen yrittäjän puolestapuhuja!"

Vantaan Yrittäjät on vantaalaisten pk-yritysten edunvalvontajärjestö.

Yhdistyksen 25-vuotisen taipaleen kunniaksi aikoinaan tehty pienimuotoinen historiikki kertoo vuodesta 1979 seuraavaa: ”

”Vantaan Yrittäjien perustava kokous pidettiin 12.6. Vantaan seurakuntayhtymän tiloissa. Läsnä oli 56 asiasta kiinnostunutta yrittäjää sekä keskusjärjestön edustajia. Kokouksessa päätettiin perustaa Vantaan Yrittäjät ry. Aluejärjestöön liittymisestä kuitenkin jouduttiin äänestämään. Suur-Helsingin yrittäjiin liittymistä kannatti 34 ja Uudenmaan Yrittäjiin 15.”

Näin siis päätettiin ja tuosta ajankohdasta lähtien Vantaalla on toiminut oma paikallisten yrittäjien yhdyssiteenä ja äänitorvena toimiva edunvalvontayhdistys. Suur-Helsingin Yrittäjät on muuttunut Pääkaupunkiseudun Yrittäjiksi ja se on tänä päivänä aluejärjestömme ja siteemme Suomen Yrittäjät –keskusjärjestöön päin.

Vantaan Yrittäjät on vaikuttanut ja vaikuttaa edelleen yrittäjyyden paikallisiin edellytyksiin. Aina ei saada aikaan suuria otsikoita, mutta taustalla on tehty paljon työtä. Vaikuttamistyön mahdollistamiseksi jokaisen yrityksen kannattaa olla yrittäjäjärjestön jäsen. Vantaan Yrittäjät toimii asiantuntijana ja vaikuttajana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä. Vantaan Yrittäjät on Vantaan merkittävin pk-yritysten yhteiskuntavaikuttaja. Lisäksi tarjoamme jäsenyrityksillemme neuvontaa, koulutusta, tietoa ja muita monipuolisia jäsenetuja.

Vantaan Yrittäjien toimisto sijaitsee Yrityspalvelukeskus Leijassa, Vantaan Pakkalassa (Elannontie 3, 01510 Vantaa).