Etsi

Vantaan Yrittäjien tiedotus

Vantaan Yrittäjien Yrittäjäinfo on Vantaan Yrittäjien jäsenlehti, joka jaetaan kuusi kertaa vuodessa jäsenyrityksiin. Jokainen YrittäjäInfo sisältää tietopaketin yrittäjää koskevista ajankohtaisista oikeudellisista, taloudellisista ja muita yritysten toimintaympäristöön vaikuttavista muutoksista sekä ajankohtaista asiaa Vantaan Yrittäjien toiminnasta ja alueelta. Lehteen myydään ilmoitustilaa. Jos kiinnostuit, lisätietoja löydät PDF iconmediakortti_2019.pdf

Sähköinen verkkotiedote lähetetään 11 kertaa vuodessa. Verkkotiedotteessa on tietoa muun muassa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä edunvalvonnasta. Myös yhteistyökumppaneiden uutisia kerrotaan verkkotiedotteessa.

Lisäksi lähetämme sähköpostiviesteillä esimerkiksi kutsuja tapahtumiimme. Varmistaaksesi sähköisten tiedotteiden saamisen, pidä omat tietosi ajantasalla. Tästä pääset muuttamaan jäsentietojasi.

Julkaisemme Vantaan Sanomissa Vantaan Yrittäjät –palstaa joka kuukauden viimeinen keskiviikko.
Yrittäjän palsta on vantaalainen liike-elämän kohtauspaikka. Kalenterissa ovat esillä ajankohtaiset asiat artikkelein ja yrittäjäjärjestön tapahtumat.

Olethan sinäkin mukana sivuilla, ota yhteys mediamyyntiin:
IDA KONTTILA
puh. 040 842 7232

ANU METSÄLÄ
puh. 040 846 8419


Tämän vuoden julkaisupäivät ovat 30.1., 27.2., 27.3., 17.4. tai 24.4., 29.5., 26.6., 31.7., 28.8., 25.9., 30.10., 27.11. ja 18.12.

Verkkopalvelut
Vantaan Yrittäjien sivusto on osa www.yrittajat.fi –yrittäjäportaalia. Se on kattava tieto- ja uutispalvelu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivuilta löydät uusinta tietoa tietoa verotuksesta, työnantajan velvollisuuksista, rahoituksesta ja yritystoiminnasta.

Vantaan Yrittäjät on myös Facebookissa ja Instagramissa.
 

Suomen Yrittäjät

  • Kahdeksan kertaa vuodessa YrittäjäSanomat –jäsenlehti.
  • Lisäksi voit tilata Yrittäjä -ammattilehden jäsenetuhintaan.
  • Suomen Yrittäjien uutiskirje lähetetään jäsenyrityksille kaksi kertaa kuukaudessa.