Etsi

Johtamisvalmennuksella tulevaisuuden johtajaksi!

Yrittäjänä menestyminen on sattuman kauppaa – joko onnistuu tai sitten ei. Eihän se nyt näin ole?

No ei! Yrittäjän päivät ovat kiireisiä ja usein pitkiä. Moni on varmasti pohtinut, että firman kehittämistä ja suunnitteluakin pitäisi tehdä. Ja luulenpa, että tässä usea tuntee piston omassatunnossaan. Jokainen meistä kuitenkin tietää, että menestys vaatii suunnitelmallisia ja tietoisia tekoja

Kenelle johtamisvalmennusta?

Sinulle yrittäjä, joka painit esim. kannattavuuden, tehokkuuden, somemarkkinoinnin tai oman ajankäytön haasteiden kanssa. Ja sinulle, joka koet riittämättömyyden tunteita tiimisi tai itsesi johtamisessa. Ja sinulle, joka haluat bisneksesi taas nousukiitoon!

Mistä johtamisvalmennuksesta on kyse?

Tutkimuksen mukaan tulevaisuuden johtajan kolme tärkeintä taitoa ovat tunneäly, empaattisuus ja avoimuus. Johtaminen haastaa ja osaamistarpeet muuttuvat jatkuvasti. Vaikka sinulla on jo paljon osaamista ja kokemusta, olen vakuuttunut siitä, että saat uusia näkökulmia ja ideoita bisneksesi tai itsesi kehittämiseen. Usein valmennuksen lopussa olen kuullut opiskelijoiden sanovan, ettei tätä kehittämistyötä olisi tullut tehtyä ilman valmennusta. Johtamisvalmennus sisältää monipuolisesti yrityksen kehittämisen aiheita (alla kuvassa). Johtamisvalmennuksessa suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon eli osoitat tutkinnon vaatiman osaamisen työtehtäviisi liittyen. Arvioijat arvioivat osaamistasi ja saat siinäkin arvokkaita vinkkejä.

Miten johtamisvalmennus tapahtuu?

Voit saada osaamista lähipäivissä ja mahdollisesti osan oppimisesta teet verkossa. Vaihtoehtoisesti voit haluta oppia omaan tahtiisi ja se onnistuu hyvin verkossa.

Valmennuksessa teet suunnitelmia ja toimia juuri itsellesi ja bisneksellesi ja sinulla on työkaluja systemaattiseen kehittämiseen. Johtamistaitojesi kehittäminen saa hyvän perustan valmennukseen kuuluvasta testistä. Oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti, sillä kouluttajillamme on omakohtaista kokemusta yrittäjyydestä. Saat myös arvokkaita vinkkejä ja vertaistukea muilta ryhmäläisiltä sekä lähipäivissä että verkossa vuorovaikutteisissa webinaareissa. Sinulle nimetty vastuukouluttaja on tukenasi koko opintojen ajan. 

Olisiko nyt siis sopiva aika itsesi ja firmasi kehittämiseen! Tulehan mukaan!

Lisätietoja saat tai voit ilmoittautua mukaan nettisivuiltamme.
 

Vieraskynässä Päijät-Hämeen Yrittäjien yhteistyökumppanit kirjoittavat yrittämiseen liittyvistä asioista ja näkökulmista.

Taina Ruotsalainen

Kirjoittaja toimii Suomen Yrittäjäopistossa kouluttajana yrittäjyys- ja johtamisvalmennuksissa.