Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän tukiverkko

Viime vuosien talouskriisi on koetellut yrittäjien toimintaedellytyksiä ja jaksamista. Moni yrittäjä kamppailee yritystoiminnan vaikeuksien kanssa yksin – eikä välttämättä tiedä, mistä löytää apua ongelmatilanteissa. Soita ennen kuin ongelmat ovat kasvaneet liian suuriksi.

Päijät-Hämeen Yrittäjät tarjoaa yrittäjälle vertaistukipalvelun, joka mahdollistaa yrittäjälle tuen saamisen puhelimitse. Yrittäjän vertaistuki on matalan kynnyksen palvelu, johon voi soittaa mieltä painavissa asioissa. Joskus pelkkä puhuminen auttaa.

Palvelu on maksuton ja luottamuksellinen tapa saada tukea ja keskusteluapua yrittäjältä yrittäjälle ongelmatilanteesta selviytymiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

Vertaistukipuhelimen numero on 050 411 9497

Puhelimeen vastataan arkisin klo 8 – 16.

Yrittäjän vertaistuki -puhelinpalvelu toteutetaan vapaaehtoisten yrittäjien voimin, joilla on karttunut monipuolista kokemusta yrittäjyyden eri vaiheista.

Apua vaikeuksiin löytyy myös Yrittäjän tukiverkko -sivustolta.

Lisäksi jäseniä palvelee ongelmatilanteissa lähes 100 asiantuntijaa Suomen Yrittäjien maksuttoman neuvontapalvelunumeron kautta arkisin klo 8 - 20 numerossa (09) 229 222. Varaudu antamaan jäsennumero soittaessasi.