Reboot - Yrittäjän digikoulu | Yrittajat.fi

Etsi

Mariesali, Teemuntalo
14.09.2017
Klo 9:00 - 14:00
Koulutus

Reboot - Yrittäjän digikoulu

Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Yrittäjän digikoulu alkaa yleistä tietoa tarjoavalla osuudella, jonka jälkeen vuorossa on perusasioihin pureutuva työpaja. Digikoulu järjestetään omalla paikkakunnallasi ja maksutta. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa digiosaamista – lähde mukaan ja tee digitaalisuuden työtä tehostavista vaikutuksista arkipäivää sinunkin yrityksessäsi.

Yrittäjän digikoulun käytännön toteutuksesta vastaa Innokampus Oy, nuorten oma ajatushautomo- ja yrityskiihdyttämöverkosto, yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland -kampanjan kanssa. Innokampuksen digilähettiläät vierailevat Digikouluun ilmoittautuneissa yrityksissä ympäri Suomen. Digilähettiläille voit kertoa, mikä teema digitalisaatioon liittyen kiinnostaa eniten juuri sinun yritystäsi. Ottamalla digilähettiläät vastaan varmistat, että saat digikoulusta maksimaalisen hyödyn – turvallisesti.
 

Johdanto

Alkusanat

- Digitaalinen liiketoimintaympäristö 

Liiketoiminta, ansaintamallit sekä digitaalinen tuote- palvelukehitys
- Uudet digitaaliset ansainta- ja liiketoimintamallit 
- Digituote- ja palvelukehitys 

Myynti ja markkinointi
- Digimarkkinointi
- Asiakasviestintä ja verkostot

Tauko

Johtaminen

- Työn, tiimien ja toiminnan johtaminen (+ rekry)
- Kehittämisen, myynnin, yrityksen johtaminen

Työkalut ja työmetodit
- Digityökalut
- Digiajan työskentelymetodit yrityksessä


ILMOITTAUDU koulutukseen 7.9. mennessä sähköpostitse  tai puhelimitse 044 989 0877.

Reboot Finland on valtakunnallinen kunnat, yritykset ja organisaatiot läpäisevä hanke, joka tuo digitaalisuuden jokaisen ulottuville ja ankkuroi digitaalisuuden yritysten, organisaatioiden ja kuntien päivittäiseen toimintaan erilaisten tapahtumien kautta. Reboot Finlandin takana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Tekes ja Finpro. www.rebootfinland.fi