Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Asikkalan Yrittäjien 40-vuotisjuhla

Asikkalan Yrittäjät ry:n 40-vuotisjuhla 9.10.2010 Tallukkassa oli onnistunut kokonaisuus. Pakettiin kuului aluksi yrittäjäseminaari ja sen jälkeen varsinainen juhlatilaisuus. Keskeisenä yhteistyökumppanina oli Hotelli Tallukka, joka niin ikään tänä vuonna tulee toimineeksi 40 vuotta.


Asikkalan vuoden yrittäjä Matti Ojala, vierellään aviopuolisonsa Pirkko Ojala, puhuu muutamin ytimekkäin sanoin yrittäjyydestä kiittäessään yrityksensä Mobus Ky:n saamasta huomionosoituksesta. (Kuva: Eero Mattila)


Yrittäjäristien saajia. 30-vuotisesta yrittäjätoiminnasta timanttiristi ja 20-vuotisesta kultainen yrittäjäristi. Vasemmalta: Ari Saarainen, Anneli Saarainen, Paula Pöysti, Sirpa Merisalo, Eevi Pöysti, Samuli Hämäläinen, Matti Kainulainen, Mari Myllymäki, Marjut Nordström, Kari Jakonen, Ismo Kirmonen, Marja-Liisa Toukola, Asko Virtanen, Kaarina Jokinen, Seppo Toukola, Seija Loponen, Jorma Loponen ja Erkki Laaksonen. (Kuva: Eero Mattila)


Merkittävä osa Asikkalan Yrittäjät ry:n historiassa on yrityskummitoiminta. Yrityskummit ry:n viiri on taustalla tässä yrittäjäjäyhdistyksen ja kummien yhteiskuvassa. Vasemmalta: yrityskummit Sakke ja Tuula Virtanen, Asikkalan Yrittäjien varapuheenjohtajat Risto Nurminen ja Tiina Wangel, puheenjohtaja Kaarina Jokinen sekä yrityskummit Aulis Tinnilä ja Jaakko Tarkka. (Kuva: Eero Mattila)

Sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula Asikkalan Yrittäjien 40-vuiotisjuhlassa 9.10.2010 (Kuva: Eero Mattila)
Valtiovallan tervehdyksen juhlivalle yhdistykselle toi sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula. Lempinimeään "Juntti" sujuvasti käyttänyt naapurikunnan Hollolan mies mainitsi, että yrittäjäjärjestö on saanut paljon aikaiseksi yksityisyrittäjien sosiaaliturvan kehittämisessä. (Kuva: Eero Mattila)