Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vuoden Yrittäjä 2014: Nisulan Maansiirto Oy

Hyvää Yrittäjän päivää! Hämeenkosken Yrittäjät julkaisee tänään yrittäjyyden juhlapäivän kunniaksi Vuoden Yrittäjä -valinnan samanaikaisesti muiden alueen yrittäjäyhdistysten kanssa. Onnea Jussi ja Teemu Nisula!

Hämeenkosken Vuoden Yrittäjä 2014 on Nisulan Maansiirto Oy, Jussi ja Teemu Nisula. Yritys tarjoaa maanrakennus- ja maansiirtopalveluja.

Nisulan Maansiirto Oy on perustettu vuonna 2007. Yritys toimii Hämeenkoskella ja toimialue kattaa Päijät-Hämeen. Yrityksen palveluita ovat muun muassa maarakennusalan työt, kuljetuspalvelut, kaivinkonetyöt sekä purku- ja raivaustyöt. Tuotteisiin kuuluvat erilaiset sorat, mullat ja murskeet.

Valintaraati arvosti sitä, että Nisulan Maansiirto Oy on pitkäaikainen, jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys, joka työllistää kolmen oman perheenjäsenen lisäksi ulkopuolisia. Yrityksellä on myös välillisiä työllistämisvaikutuksia paikkakunnalla. Yrityksen henkilökunta tunnetaan osaavina, ahkerina ja luotettavina tekijöinä. Nisulan Maansiirto Oy on viime vuosina kehittynyt ja ollut näkyvästi esillä kuljetuskaluston liikkuessa laajasti ympäri Päijät-Hämettä.

Valinnan teki Hämeenkosken yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja ja edellisen vuoden yrittäjäpalkittu.

Lisätietoja: www.nisulanmaansiirto.fi  
Jussi Nisula, Nisulan Maansiirto Oy, puh. 040 566 9813
Teemu Nisula, Nisulan Maansiirto Oy, puh. 050 558 0614
Pertti Mäkelä, Hämeenkosken Yrittäjät, puh. 0400 513 119