Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vuoden Yrittäjä 2013: VetAgro Oy

Hyvää Yrittäjän päivää! Hämeenkosken Yrittäjät julkaisee tänään yrittäjyyden juhlapäivän kunniaksi Vuoden Yrittäjä -valinnan samanaikaisesti muiden alueen yrittäjäyhdistysten kanssa. Onnea Ilmari Hiidenheimo!

Hämeenkosken Vuoden Yrittäjä 2013 on VetAgro Oy, Ilmari Hiidenheimo. Yritys maahantuo ja myy rehuteollisuuden raaka-aineita ja erikoisrehuja sekä eläinlääkkeitä.

Eläinlääkäri Ilmari Hiidenheimo perusti VetAgro Oy:n vuonna 1986. Hiidenheimolla on vahva tausta ulkomaalaisen eläinlääke- ja rehuteollisuuden parissa, minkä avulla yritystoiminta on kasvanut eläinlääkäripraktiikan ohessa nykyiseen muotoonsa. Tällä hetkellä yritys työllistää viisi henkilöä. VetAgrolla on laaja tuotevalikoima erikoisrehuja, rehuteollisuuden raaka-aineita ja muutamia eläinlääkkeitä, joita myydään eteenpäin rehutehtaille, eläinlääkäreille, maatiloille ja hevosten kasvattajille.

Valintaraati piti VetAgro Oy:tä omalla alallaan menestyneenä toimijana, jolla on vahva kansainvälinen verkosto. Ilmari Hiidenheimo on ihmisenä laajasti tunnettu, arvostettu ja ahkera. Hiidenheimon miellyttävä ja avarakatseinen käytös herättää suurta luottamusta asiakaskunnassa. Kunnan ainoana toimiva eläinlääkärin vastaanotto palveluineen tuo runsaasti potilaita myös kauempaakin.

Valintaraatiin kuuluivat yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja sekä edellisvuoden yrittäjäpalkitut.

Lisätietoja: www.vetagro.fi
Ilmari Hiidenheimo, VetAgro Oy, puh. 0400 206 144
Rauno Parikka, Hämeenkosken Yrittäjät, puh. 0400 355 502