Etsi

Heinolan kesäteatteri Hyacinth Bucket Pokka pitää! TÄYNNÄ

Heinolan kesäteatteri Hyacinth Bucket Pokka pitää! TÄYNNÄ

Aika

18.6.2019 | 16:30

Paikka

Heinolan kesäteatteri

Hinta

30,00 euroa/hlö
Muut tapahtumat

TÄYNNÄ Hollolan Yrittäjille varatut 45 lippua ovat menneet. 

Tiistaina 18.6.2019 Heinolan kesäteatterissa Pokka pitää!

Tervetuloa Hollolan Yrittäjien jo perinteiselle kesäteatterireissulle Heinolaan.

Jos Hämeenkoskelta on lähtijöitä niin bussi hakee heidät ensimmäiseksi. Hämeenkoski-Hollola reitin varrelta pääsee myös kyytiin. Hollolasta lähtö tapahtuu Sovituksen kirkon luota, myös Holman Prismalta pääsee kyytiin. Bussimme on Seppo-Juhani Oy, Sjoy.

16:30 Hämeenkoski, Koskikartanon piha

16:45 Hollola Sovituksenkirkko

17:00 Holman Prisma

Ilmoitattehan mistä pisteestä tulette kyytiin ja olette ajoissa paikalla. Näytös alkaa kello 18:00. Paluu heti näytöksen jälkeen. 

Reissun hinta on 30,00 euroa/henkilö, sisältäen lipun, bussimatkan ja pienen tarjottavan bussissa. Liput jaetaan bussissa.

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä sähköpostiin . Matka tulee maksaa 1.6. tilille Hollolan Yrittäjät OP Päijät-Häme FI35 5612 1120 3664 60. Viesti: kesäteatteri ja yrityksen nimi. 

POKKA PITÄÄ ohjaus Jaakko Saariluoma

Rooleissa: Jaana Saarinen (Hyacinth), Taisto Oksanen, Ulla Tapaninen, Heidi Herala, Seppo Maijala, Emilia Sinisalo ja Mikko Jurkka.

Hyacinth Bucket (lausutaan bukee) saapuu taas pyörremyrskynä lähimmäisten elämään. Nyt naapurin Emmet ohjaa näytelmää, eikä Hyacinth tietenkään voi pysyä poissa. Samaan aikaa pitäisi tehdä vaikutus hyväntekeväisyysjärjestön organisaattoriin, joka saattaisi nimittää Hyacinthin rahastosäätiön jäseneksi. Mutta niin Hyacinthin oma ylpeys kuin hänen vähemmän edustavat sukulaisensakin varmistavat, että päivästä tulee täysi kaaos. Julkisivu pidetään silti kunnossa viimeiseen saakka. 

Saas nähdä pitääkö pokka?