Etsi

Yrittäjien kuutamoristeily m/s Vellamolla

Yrittäjien kuutamoristeily m/s Vellamolla

Aika

30.8.2019 | 18:00

Paikka

m/s Vellamo

Hinta

45,00 €/hlö
Verkostoituminen

Tervetuloa Hollolan Yrittäjien kanavaristeilylle! M/S Vellamo nostaa ankkurin Lahden Matkustajasatamasta kello 18:00 kohti Vääksyn kanavaa. 

Yrittäjien yhteisellä kuutamoristeilyllä on luvassa iloinen ja tunnelmallinen ilta hyvässä seurassa hyvän ruoan ja ohjelman kera. Laivalla pidetään myös arpajaiset, joten tuo halutessasi arpajaispalkinto säkkiin. Hollolan Yrittäjät toimii järjestäjänä ja risteilylle kutsutaan myös Lahden Yrittäjien jäseniä.

Tanssimusiikista vastaa Nikke Saarela!

Risteilyn hinta on 45 euroa/henkilö. Hinta sisältää kanavaristeilyn, tervetulomaljan, illallisen, kaksi kaatoa viiniä tai olut/siideri sekä kahvin avec.

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 15.8. hollolan(at)yrittajat.fi 

Maksu ilmoittautumisen jälkeen Hollolan Yrittäjät tilille viestikenttään yrityksen nimi ja maininta risteily: FI35 5612 1120 3664 60 OKOYFIHH

MENU: Vihersalaattia, tomaattia, kurkkua, raastesalaattia. Matjes kesäsillivati, Sinappisilliä ja tilliperunoita. Paistettua lohta smetanakastikkeessa, tilliperunoita, Provencen kanaa, kasvis- tai juurespaistosta. Leipää ja levitettä, jäävettä, maitoa, kotikaljaa. Suklaamousse, kahvia tai teetä. 

Tervetuloa!