Etsi

Tapahtumat

Liikettä Lahden alueen yrittäjille

Liikettä Lahden alueen yrittäjille -hankkeeseen rekrytoidaan uusi ryhmä – tule mukaan!

Yrittäjän yksi tärkeimmistä voimavaroista on oma jaksaminen. Usein kiireisen työrytmin keskellä voi olla haastavaa pitää huolta riittävästä liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista muutenkin.

Liikettä Lahden alueen yrittäjille -hankkeen tavoitteena on lisätä lahden alueella toimivien mikroyritysten yrittäjien ja työntekijöiden liikunnan harrastamista ja tukea myös yleistä jaksamista.

Hanke starttaa helpoilla kuntotesteillä huhtikuun alkupuolella ja kestää vuoden 2018 maaliskuuhun saakka. Hankkeeseen voi osallistua kaikki Lahden alueella toimivat mikroyritysten yrittäjät ja työntekijät yksinyrittäjistä maksimissaan 10 henkilöä työllistäviin yrityksiin.

Osallistumalla hankkeeseen saat käyttöösi seuraavat palvelut:

Fyysisen kunnon kokonaisvaltaisen testin, joka suoritetaan hikoilematta ja hengästymättä sekä palautteen testituloksista. Testi toteutetaan hankkeen alussa ja lopussa, jotta näet oman kehityksesi.
Kuukausittain järjestettäviä liikuntalajikokeiluja, joissa on aina alan ammattilainen ohjaamassa.
Mahdollisuus tavata hyvinvointivalmentajaa 1-4 kertaa vuoden aikana, jolta saat tukea ja neuvoja liikuntaan, ravitsemukseen tai vaikkapa palautumiseen.
Luentoja ja työpajoja hyvinvoinnin eri osa-alueista kuten liikunnasta, ravitsemuksesta ja unesta.
Ryhmätuen muilta yrittäjiltä ja yhdessä tehtävän liikunnan iloa.

Tee nyt talven paras päätös ja tule mukaan lisäämään omaa jaksamistasi vuodelle 2017.

Osallistumismaksu hankkeeseen on 100 €/henkilö ja se sisältää kaikki yllä mainitut palvelut. Osallistuminen ei sido mihinkään, vaan voit valita omaan aikatauluusi sopivat ja itseäsi kiinnostavat toiminnot. Hankkeeseen mahtuu mukaan 100 henkilöä, joten ole nopea ilmoittautumisessasi!

Katso lisätietoja hankkeesta ja ilmoittaudu mukaan:

www.phlu.fi/aikuisliikunta/yrittajat/

Lisätietoja hankkeesta: 

Ahti Romo, Projektipäällikkö, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

040 5544647

www.phlu.fi/aikuisliikunta/yrittajat

 

PHLU mukana facebookissa - tykkää meistä!