Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Päijät-Hämeen Valofestivaali

Päijät-Hämeen Valofestivaali 2021

Päijät-Hämeen Valofestivaali 2021

Aika

1.11.2021 | 10:00 - 7.11.2021 | 18:00

Paikka

Päijät-Häme

Hinta

Jokainen toteuttaa valaistuksensa oman budjettinsa mukaan
Muut tapahtumat

1.-7. marraskuuta järjestettävä, koko Päijät-Hämeen alueen yhteinen Valofestivaali kutsuu paikallisia yrittäjiä, yhdistyksiä, kuntia, kaupunkeja ja yksityishenkilöitä mukaan osallistumaan ja nauttimaan valosta, väreistä ja elämyksistä. 

Päijät-Hämeen Yrittäjien Valofestivaalia vietetään jälleen syksyn pimetessä. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2020 saaden paljon myönteistä huomiota ja hyvää palautetta. Mukana oli yli 50 teosta ja kohdetta rakennuksista maatiloihin ja metsistä näyteikkunoihin. Valofestivaalin tarkoituksena on tarjota erilaisia valoteoksia, tapahtumia, kulttuuria sekä taidetta ja värittää syksyistä maisemaa valojen avulla. Sen avulla halutaan osallistaa päijäthämäläisiä yrityksiä ja yhteisöjä tekemään hyvää yhdessä oman paikkakunnan ja hyvinvoinnin hyväksi, sekä nostaa esille yritysten ja yrittäjyyden merkitystä.

Jokainen osallistuja päättää itse, millaisen valaistuksen tekee, millä budjetilla ja kuka sen toteuttaa. Pienimmillään kyse on lyhdyistä ja kodin valosarjoista, isoimmillaan valaistusyritysten kanssa yhteisesti suunnitelluista spektaakkeleista.

Ilmoittautuminen on auki, tällä hetkellä mukaan on tulossa jo useita kohteita ympäri maakunnan!

Taideteokset ovat vapaasti yleisön nähtävillä ja tapahtumat kaikille avoimia. Valaistusten sijaintitiedot päivitetään Valofestivaalin verkkosivuille ja Facebookiin lähempänä tapahtumaa. Seuraa myös Instagramissa!