Etsi

Tmi Tyllin Marja Lares on Lahden Vuoden Nuori Yrittäjä 2019

Tmi Tyllin Marja Lares on valittu Lahden Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi 2019. Tylli toimii Lahdessa Syväojan yrityspuistossa ja sen toimiala on mattojen valmistus. 

Marja on koulutukseltaan sisustustekstiiliartesaani sekä tekstiiliartenomi. Hän valmistui Hämeen Ammattikorkeakoulun Wetterhoffilta vuonna 2010 ja Tmi Tyllin Marja perusti samana vuonna. Mattojen valmistus on Marjan intohimo. Oman malliston Kehrääjä-, Kyyhky- ja Satakieli-mattoja saa myös asiakkaiden esittämien mittojen mukaan. 

Tyllin tuotteita saa verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä: Helsingissä Sisustuskauppa Tapanila, Lahden Marakattimarssi SHOP, Mathildedalissa PetriS Chokolate Room ja Tampere Ihastus Design. 

Lahden Yrittäjien hallitus painotti valinnassaan mm. yksinyrittäjyyttä. Tällä hetkellä yhden hengen yrityksiä on jo reilusti yli puolet Suomen yrittäjistä. Yksinyrittäjien merkitys koko yhteiskunnalle on kasvanut. Lahden Yrittäjien jäsenistä noin 50 % on yksinyrittäjiä. Hallitus totesi myös, että Tyllillä on menestymisen edellytykset ja talous kunnossa. Yritys on marginaalinen toimiala mutta markkinoiden löytämiseksi se on osannut hyödyntää hienosti some-markkinointia.